23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få ekspertviden om teknisk isolering og passiv brandsikring til Techisol 2024!

Tilmeld dig Techisol 2024 og få løftet din ekspertise inden for energioptimering, teknisk isolering og passiv brandsikring! Vi giver dig indsigten og værktøjerne til at tage dit arbejde til næste niveau, samtidig med at du kan skabe nye relationer i branchen.

Er du helt opdateret på seneste nyt om emner som god projektering og rådgivning, energiløsninger og klimasyn, europæiske standarder, eller hvad der sker i EAPFP? 

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening

Kunne du også bruge en opdatering af branchens vigtigste emner lige nu, kan du få den af flere af landets og Europas eksperter til Techisol 2024 – årets konference inden for teknisk isolering og passiv brandsikring. 

Eksperternes viden bliver din

Vi har sammensat et stærkt fagligt program inden for tre temaer: Effektivisering af arbejdsprocesser, energioptimering og passiv brandsikring, så du kan tage dit arbejde til næste niveau. På Techisol kan du høre indlæg fra seks brancheeksperter - blandt andre: 

1.    Tim Andersen, Afdelingsleder, Brand, Artelia 

Hør Tim berette om processen for en rådgiver. Hvordan er grænsefladerne til andre fag, som bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører, leverandører osv. Artelia har masser af erfaringer med, hvordan man laver gode løsninger og hvordan man ikke gør…! 

2.    Brian Schiøtt, Produktudviklingschef, Øland

Det er muligt, at Brian kan betegnes som ”en gammel cirkushest” i DIB-sammenhæng, men ikke desto mindre altid aktuel. Brian vil i tråd med Tim fra Artelia fokusere på processer, fagbeskrivelser, projektering, design osv.,og herigennem redegøre for aktuelle udfordringer ved udførsel af HVAC-installationer. 

3.    Peter Kristensen Senior Consultant, Viegand Maagøre 

Få et nærmere indblik i fremtidens energiløsninger, energisyn og klimasyn, tilskudsmuligheder og hør, hvilke overvejelser og udfordringer virksomheden oplever, når det gælder tekniske isoleringsløsninger for nye og eksisterende industrivirksomheder. 

4.    Andreas Gürtler, Foundation Director, EiiF (The European Industrial Insulation

Foundation) 

Andreas vil informere om den nye europæiske standard for ”Energieffektivitetsklasser for tekniske isoleringssystemer” – DS/EN 17956:2024, og orientere om TIPCHECK uddannelsen og beregningsprogrammer som værktøj til ”energi-screening af industrielle anlæg.

5.    Fritz Kukula, Certified Fire Prevention Expert

Oplev et gribende foredrag om angrebet på Twin Towers 9/11-2001, hvori Fritz vha. billeder, animationer og frigivne rapporter, tager publikum igennem effekterne på bygningernes stålkonstruktioner, sekund efter sekund, fra flyene rammer til sammenstyrtningerne. Kunne sammenstyrtningerne være undgået?

6.    Niall Rowan, President, EAPFP (European Association for Passive Fire Protection)

Niall vil præsentere seneste nyt fra EAPFP, så vi kan få en dybere indsigt i hvad der rører sig på europæisk plan, og hvad Danmark kan forvente sig på dette område i den nærmeste fremtid.

Netværk dig til mere viden 

Udover at blive opdateret på seneste nyt i branchen kan du til Techisol 2024 også skabe nye relationer til en lang række interessenter som f.eks. bygherrer, rådgivere og arkitekter. 

Der vil være rig mulighed for at netværke under arrangementet, som afsluttes med mulighed for fællesmiddag og overnatning. Fortsæt dialogen og glæd dig til surprisen ved fællesmiddagen. 

Ses vi til en dag med værdifuld viden og gode netværksmuligheder.

Hvor og hvornår? 

Techisol 2024 finder sted den 29. oktober på Nyborg Strand Hotel og Konference, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. 

En dagsbillet koster 350,- ex. moms.

En dagbillet inkl. fællesmiddag koster 500,- ex. moms.

Tilmeld dig lige her: https://www.danskindustri.dk/arrangementer/soeg/arrangementer/medlemsforeninger/danske-isoleringsfirmaers-brancheforening/branchedagen-20242/

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11686397

Kontaktperson

BB
Bjørn Bagge
bjba@di.dk

Send til en kollega

0.046