23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BV Trappen A/S: Styrker fremtiden med ny produktionshal i Koldby

BV Trappen A/S tog i april 2024 det første spadestik til en ny og avanceret produktionshal, som skal sikre effektivitet og vækst for den nordjyske trappeproducent.

BV Trappen A/S, som laver specialfremstillede trætrapper i Danmark, er nu godt i gang med at realisere deres næste store vækstplan. I april 2024 blev deres byggeri af en ny 700 kvadratmeter stor produktionshal skudt i gang ved virksomhedens hovedkvarter i Koldby. Denne nye produktionshal markerer en kapacitetsforøgelse og repræsenterer et vigtigt skridt i
BV Trappens ambition om at kunne levere endnu mere tilpassede og kvalitetsbevidste løsninger til både nye og eksisterende kunder.

Udvidelsen kom efter en lang proces
Selvom byggeprojektet nu er i fuld gang, har vejen dertil været længere og mere udfordrende end først antaget. Planerne om udvidelse blev indsendt til Thisted Kommune tilbage i december 2020, men det var først efter en klagesag og en længere behandlingstid, at projektet endelig fik grønt lys. En fredet gravhøj lige ved siden af BV Trappens nuværende bygning
medførte forsinkelserne, og de strakte sig over næsten to år. I januar 2024 kom den endelige byggetilladelse, og i april 2024 kunne BV Trappen A/S endelig begynde deres byggeri. Den nye produktionshal er et tiltrængt svar på virksomhedens udfordringer med pladsmangel. De ansatte hos BV Trappen A/S har arbejdet under trange forhold, hvor effektiviteten blev hæmmet af mangel på plads. Med udvidelsen vil BV Trappen A/S øge deres produktionsareal med 44 procent. Denne ekstra plads vil gøre det muligt at installere en ny CNC-maskine, hvilket vil øge produktionskapaciteten markant og give virksomheden mulighed for at
hjemtage produktion, der tidligere blev udført af underleverandører.

Mere effektiv produktion og bedre arbejdsforhold

Den nye hal vil også give plads til et fjernlager og et dedikeret område til prøvesamling af færdige trapper. Dette vil ikke blot forbedre arbejdsflowet, men også give medarbejderne mulighed for at udføre deres arbejde mere effektivt og med færre afbrydelser.

- En beregning siger, at hver medarbejder i produktionen kan spare fem minutter hver time - og med 15 mand i produktionen, bliver det til ret mange flere effektive timer i løbet af en dag, siger Peter Vang Larsen, som er direktør hos BV Trappen A/S.


BV Trappen A/S står nu stærkt til at møde fremtidens udfordringer i byggebranchen, som ifølge prognoserne kan blive mere usikker. Selvom markedet muligvis står over for udfordringer, ser BV Trappen A/S med deres udvidelse optimistisk på fremtiden. BV Trappen A/S er allerede en etableret spiller på markedet, hvor de leverer individuelt tilpassede trappeløsninger til både entreprenører og privatkunder, og med de nye faciliteter vil de være endnu bedre i stand til at opfylde deres kunders behov.
Udvidelsen markerer ikke blot en fysisk forøgelse af kapaciteten, men også et løfte om at fortsætte deres høje standard for kvalitet og service, som BV Trappen A/S er kendt for. Virksomheden forventer, at den nye produktionshal vil være i fuld drift inden årets udgang, hvilket vil sikre, at de fortsat kan levere deres trapper til aftalt tid – selv midt i en udvidelsesfase.

For yderligere information om BV Trappen A/S og deres projekter, kan du besøge deres https://bv-trappen.dk

BV-Trappen Thisted A/S
Følhøjvej 3
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37349127

Send til en kollega

0.047