23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Olaf Bahn isolering A/S styrker sig med sammenlægning

Olaf Bahn isolering A/S har pr. 01.07.2024 overtaget alle aktiviteter fra Randers Isolering A/S.

Som et led i at kombinere de stærkeste ressourcer og aktiviteter og som en del af et strategisk initiativ, har Olaf Bahn isolering A/S pr. 01.07.2024 overtaget alle aktiviteter fra Randers Isolering A/S.   

Randers Isolering A/S har med sin årelange erfaring og ekspertise - lige som Olaf Bahn isolering A/S været blandt branchens elite. Med sammenlægningen af de to virksomheder styrker man yderligere sin position i branchen inden for isolering og asbestsanering. 

Begge virksomheder har mere end 80 års erfaring bag sig og har i mere end 30 år haft samme ejerkreds og ledelse. Med den nu 100 procent sammensmeltede know-how, kundeportefølje og et stærkt produkt og bagland, er ejerkredsen bag Olaf Bahn isolering A/S klar til at fremtidssikre sig yderligere.

” Vi ønsker at stå endnu stærkere i markedet og imødekomme de stadig stigende efterspørgsler og krav til bl.a. kvalitetssikring, ESG og digitale processorer. Dette får vi nu mulighed for at rette fokus på og afsætte ressourcer til, uden det er på bekostning af andet. 

Ved sammenlægning af virksomhederne kommer kunderne til at opleve en mere strømlinet forretning og arbejdsgang. De vil opleve samme høje kvalitet og service, som de altid har oplevet, og så vil de opleve en virksomhed, der ønsker at tage det til ”next level”. Dette gør sig gældende over for både kunder og samarbejdspartnere og ligeledes for medarbejdere. Ligesom vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner, vil vi også være den foretrukne arbejdsplads. Vi har veluddannede og rigtig dygtige og erfarne isolatører og medarbejdere, og dem ønsker vi at passe godt på og styrke yderligere. 

At Randers Isolering A/S er blevet en del af Olaf Bahn isolering A/S ser vi udelukkende som et positivt tiltag, der først og fremmest kommer vores kunder til gavn, men også giver os mulighed for at tage hul på flere spændende initiativer og tiltag”, siger Dennis Andersen, direktør og medejer af Olaf Bahn isolering A/S. 

I forbindelse med sammenlægningen har virksomheden tilføjet nye kræfter. 

Jesper Rasmussen vil indgå som projektleder på industri. Peter Rosted Munk fortsætter som en del af ledelsen og projektleder med ansvarsområde industri og tanke, Michael Bonnard vil indgå som projektleder på vvs og ventilation. Dennis Andersen er tiltrådt som direktør og fortsætter sit ansvarsområde indenfor granulat. Jacob Nissen vil fremover være tilknyttet virksomheden på konsulent basis. 

Dennis Andersen og Peter Rosted Munk ejer nu alle aktiver for Olaf Bahn isolering A/S.

For yderligere information kontakt venligst Dennis Andersen på tlf. 60 17 35 60 eller på dennis@olaf-bahn.dk.

Olaf Bahn isolering A/S, der har base i Hinnerup, beskæftiger ca. 50 medarbejdere og har mere end 80 års erfaring med krævende isoleringsopgaver i ind-og udland. Opgaverne omfatter alle former for industriisolering, isolering af vvs, ventilation samt lydisolering. Dertil er Olaf Bahn isolering A/S også førende inden for isolering af nye huse, hvortil 7 egne lastbiler udfører løs udlægning med i hele Danmark.I mere end 25 år har Olaf Bahn isolering A/S arbejdet med asbestsanering samt bortskaffelse af skadelig PCB. Læs mere om Olaf Bahn A/S på www.olaf-bahn.dk

Olaf Bahn Isolering A/S
Pi 1
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21856207

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048