23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi bygger både store og små kontorer

Hos BASE Erhverv opfører vi kontorbyggerier i både større og mindre skalaer, tilpasset forskellige behov

Hos BASE Erhverv opfører vi kontorbyggerier i både større og mindre skalaer, tilpasset forskellige behov. Vores største kontorprojekt er Systematics kontorhus i Aarhus, hvor vi har opført et 14-etagers kontorhus på 7.350 m² som om- og tilbygning til det eksisterende byggeri. Kontorhuset blev afleveret i 2020 og danner rammen for firmaets samlede aktivitet i Aarhus med plads til 800 arbejdsstationer. 

På den anden side af skalaen har vi også arbejdet på mindre projekter, som for eksempel udvidelsen af Vand & Tekniks kontorarealer i Højbjerg. Dette projekt fra 2011 tilføjede 700 m² til deres eksisterende kontor.

Indtil videre har vi opført 45 kontorbyggerier fordelt på 23 kommuner i hele landet. Horsens Kommune har haft særligt meget aktivitet, med 15 af vores kontorbyggerier opført i kommunen.

Lige nu er vi i gang med to spændende projekter. Det ene er FTZ's nye logistikcenter på Fyn med et 20 meter højt shuttlelager, to manuelle lagre og administration i tre plan. I alt 39.505 m², heraf 5.565 m² administration og 33.940 m² lager. Derudover er vi i gang med en om- og tilbygning af Silkeborg Forsynings nuværende kontor. Projektet omfatter en indvendig renovering på 1.434 m² samt en tilbygning på yderligere 1.145 m².

Vores kontorprojekter spænder bredt, ikke kun i størrelse, men også i form og kompleksitet. Vi har erfaring med nybyg, tilbygninger, renoveringer og ombygninger, hvilket giver os mulighed for at skabe tilpassede løsninger til vores kunder – uanset størrelse og behov. 

Vil du se flere af vores kontorbyggerier?  Se dem alle her:
baseerhverv/projekter/kontorbyggeri

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711

Send til en kollega

0.047