23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I juni slog Nuuk ny Lufthavn endelig dørene op

Lafuco har spillet en central rolle i opførelsen af Nuuk ny Lufthavn med deres innovative glasløsninger, der sørger for både sikkerhed og skønhed.

Lafuco er stolte af at have været en del af det store projekt, Nuuk ny Lufthavn, hvor vores ekspertise inden for glasløsninger har spillet en afgørende rolle. Med projektet afsluttet til tiden har vi leveret løsninger, der opfylder de konkrete sikkerhedsstandarder og æstetiske krav.

Vores glasløsninger er ikke kun med til at modernisere lufthavnen, men de bringer også et unikt design, der spejler den barske natur omkring og i Nuuk. Denne forbindelse mellem indre og ydre elementer skaber en indbydende atmosfære med en imponerende udsigt over det omkringliggende landskab.

I en lufthavn er det afgørende at have klare adskillelser mellem forskellige sikkerhedszoner, og vores glasløsninger sikrer dette. De opretholder en følelse af åbenhed og velkomst, samtidig med at de overholder høje sikkerhedskrav. Vi har opnået dette ved at anvende brandglasvægge i både aluminium og stål, som er klassificeret til EI30 for brandsikkerhed. Disse vægge kombinerer funktionalitet med design og spiller en central rolle i bygningens sikkerhedsinfrastruktur. Derudover sikrer vores brug af P6B sikkerhedsglas ekstra beskyttelse, idet dette multilaminerede hærdede glas er designet til at modstå kraftige påvirkninger.

Vi har også installeret glasrammedøre, der elegant komplementerer væggene og tilfører et moderne touch til lufthavnens indre. For at sikre effektiv adgang har vi leveret skydedøre, både med og uden brandklassifikation, alle udstyret med avancerede automatiske systemer for optimal brugervenlighed.

Står du og drømmer om specialdesignede glasløsninger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os!

Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge
Baldershøj 26B, 1. sal
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19810003

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047