23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mesters tro på Emil førte til ny Yanmar-maskine - et perfekt match på byggepladsen!

18-årige Emil Løgtved, fra Entreprenør Flemming Larsen-Ledet ApS, har fundet sit perfekte arbejdsredskab i sin nye 12-tons Yanmar B110W mobilgravemaskine. Maskinen, som er købt hos forhandler W.J. Maskinservice A/S i Nørresundby, byder på både imponerende kraft, fleksibilitet og førerkomfort.

Den unge maskinfører
Når man ankommer til byggepladsen i Biersted, hvor fjernvarmerørene i disse dage graves ned, er der én ting, der straks fanger øjet: Den nye, skinnende mobilgraver fra Yanmar, som ubesværet manøvreres med præcision af en ung maskinfører. Bag rattet sidder Emil, en blot 18-årig maskininteresseret fyr, der trods sin unge alder allerede har to års erfaring hos Entreprenør Flemming Larsen-Ledet.

Fra landbrug til entreprenørmaskiner
Emil har nærmest motorolien i blodet. Han er vokset op på familiens gård, hvor maskiner altid har været en fast del af hverdagen. Fascinationen af maskiner blev hurtigt en del af hans liv, og efter folkeskolen var det næsten selvskrevet, at hans første job blev med landbrugsmaskiner.

Det var dog en anbefaling fra en kammerat, der sendte ham i retningen af entreprenørmaskiner. Dette skulle vise sig at blive en beslutning, som både førte ham til den nye Yanmar-maskine, og en mester, som hurtigt øjnede hans evner.

En maskin(fører), der skiller sig ud
Entreprenør Flemming Larsen-Ledet kunne straks se, at Emil havde flair for at håndtere maskinen, da han første gang satte sig i en kortids-leaset mobilgraver. Det blev hurtigt klart, at Emil havde brug for sit eget redskab. Flemming Larsen-Ledet investerede derfor i den nye mobilgraver fra Yanmar – specielt til Emil. "Det var fedt at få en maskine, som var indkøbt til mig og mine ønsker" siger Emil. "Med den gamle havde vi ikke de samme muligheder, og nu skal jeg ikke længere tænke over, hvornår maskinen skal retur”.

Mobilgraveren, hvor Emil nu tilbringer 7,5 time om dagen, har allerede vist sig at være en uvurderlig del af hans arbejde. "Den kører godt, det er en god maskine, der både er stærk og effektiv," siger han. Særligt roser han maskinens 4-hjulsstyring, der gør det muligt at manøvrere let og hurtigt, uanset hvilket terræn han arbejder i.

En arbejdsdag i komfortens tegn
Selvom maskinens kraft og effektivitet er afgørende for Emil, er det specielt designfokusset på maskinføreren, der virkelig gør en forskel i hans hverdag. "Med en hel arbejdsdag i maskinen er det virkelig rart, at der er tænkt på maskinførerens komfort," forklarer han og tilføjer: "Der er godt udsyn, let fingrespidsbetjening, og med det hydrauliske hurtigskifte skal man slet ikke forlade kabinen – hvilket er en kæmpe bonus”.

Det er tydeligt, at Emil er mere end tilfreds med sit nye arbejdsredskab. "Det er fandme en go’ maskine," siger han med et grin, og det er svært ikke at blive smittet af hans entusiasme.

Fremtiden er godt kørende
Emil ser nu frem til de mange opgaver der venter forude, og han er ikke et øjeblik i tvivl om, at de vil blive løst effektivt med Yanmar B110W ved sin side. "Jeg glæder mig til at tage fat på de næste projekter," siger han. "Maskinen gør arbejdet til en leg, og jeg vil helt klart anbefale den til andre maskinførere. Med den her maskine er man virkelig godt kørende."

Ønsker du at læse mere om maskinen og de andre modeller i dens kategori, så klik her.

Maskiner A/S
Jylland:
Silkeborgvej 138
DK-8700 Horsens

Sjælland:
Skovsøviadukten 5
DK-4200 Slagelse
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26017335

Kontaktperson

TB
Tommy Bergmann
Salgschef
+45 21801212 tommy@maskiner-as.dk

Send til en kollega

0.063