23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på udbudsreglerne på Nohrcons intensive kurser for praktikere

Vil du også gerne have bedre overblik over de komplekse regler og processer i udbudsloven og forsyningsvirksomhedsdirektivet, så du bedre kan undgå fejl, forsinkelser og fordyrelser? Så er det nu du skal tilmelde dig Nohrcons basiskurser om de gældende udbudsregler, som er både for ordregivere, rådgivere og tilbudsgivere. De kan endda også tages som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret!

Siden 2002 har Nohrcon haft flere tusind begejstrede deltagere på de to intensive kurser om udbudsreglerne, som snart afholdes igen - og der er stadig ledige pladser!

Begge kurser kan tages som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret, som sikrer dig en solid faglig platform til at håndtere udbud fra start til slut. Certificeringen giver dig ikke kun kompetencerne, men også beviset på, at du er godt rustet til at tage ansvar i udbudsprocesser – noget både du og din arbejdsgiver vil få gavn af.

 

Udbudsloven for ikke-jurister

17. - 18. september, Aarhus /// 24. - 25. september 2024, København /// 3. - 4. december 2024, Roskilde

Dette kursus giver dig en omfattende introduktion til udbudsloven, hvor du trin-for-trin lærer at håndtere alle aspekter af en udbudsforretning. Du får praktiske eksempler, der gør det komplekse juridiske stof nemt at forstå og anvende i praksis. Kurset er ideelt for dig, der ønsker at sikre korrekte og lovlige udbud, og minimere risikoen for klager - og så kan du deltage uanset om du er ordregiver, rådgiver eller tilbudsgiver.

Sagt om kurset:

"Super formidling - alle blev mødt i øjenhøjde. Måske et af de bedste kurser jeg nogensinde har været på", Theresa Westi Rasmussen, Region Syddanmark

OBS: Kurset kan også tages som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret!

 

Udbud for forsyningsvirksomheder

1. oktober 2024, København ///  12. marts 2025, København 

Særligt tilpasset forsyningssektoren, dykker dette kursus ned i forsyningsvirksomhedsdirektivets regler og i visse tilfælde udbudsloven. Du lærer, hvordan du gennemfører udbud inden for forsyningsområdet, med særligt fokus på de juridiske krav og praktiske udfordringer, der er specifikke for denne sektor.

Sagt om kurset:

"Super god formidler, som gør det nemmere at forstå", Mikkel Sand Hansen, Banedanmark

OBS: Kurset kan også tages som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret for forsyningssektoren!

 

Underviser på begge kurser:

Mikala Berg Dueholm, partner i DLA Piper Advokatpartnerselskab. En af landets førende specialister inden for udbudsret - og en af de mest vellidte undervisere på Nohrcons mange kurser.

 

Tilmeld dig nu og bliv en uundværlig ressource i din organisation! Der er 'Tilmeld 3, betal for 2'-rabat indtil 4 uger før startdatoen!

 

Læs mere på Nohrcons hjemmeside:

 

RELATEREDE KURSER, KONFERENCER OG UDDANNELSER:

 

Se alle Nohrcons øvrige kurser inden for Byggeri og Udbud!

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063