23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top-10: Her er de mest populære firmabiler i første halvår af 2024

Er din næste firmabil blandt de favoritter, der har kørt sig ind på firmaernes top-10-liste i 2024? Se hele listen og bliv klogere på udviklingen i første halvår lige her.

Udløber
27. september 2024

Grønt er det nye sort i firmabilernes verden, hvor elbilerne vinder stadig større indpas hos danske virksomheder. Det ses tydeligt på listen over de mest populære bilmodeller hos det største danske leasingselskab, Nordania. Hele 9 modeller i top-10 er nu elbiler, og øverst på listen finder vi den voldsomt populære Tesla Model Y.

”Model Y har fortsat en stærk appel som en veludstyret, rummelig og effektiv elbil, og den fastholder derfor sin fornemme placering med en god margin til de andre podiepladser. Men efter et imponerende rekordår i 2023 ser vi dog en betydelig nedgang i bestillingerne her i første halvår af 2024" siger Jens Haarmark Nielsen, chef for Fleet Management i Nordania Leasing.

Der er dog også grund til at fejre de friske tal i det sydtyske, for selvom Mercedes C-klasse er gledet ud af top-10, har man stadig EQA og EQB med i toppen, og lige udenfor listen finder vi flere modeller, som gør Mercedes til det mest populære bilmærke samlet set.

"Mercedes har formået at tilpasse sig de skiftende præferencer hos kundernes med en bred vifte af modeller. Og med endnu en justering af priserne i første halvår, hvor de elektriske modeller blev endnu mere attraktive, ligger tyskerne lunt i svinget hos vores kunder," forklarer Jens Haarmark Nielsen.

 

Se hele listen her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

ES
Esben Skrumsager
essk@nordania.dk

Send til en kollega

0.031