23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvem skal stå for oplæringen af de nye medarbejdere?

Hvis du har en CNC-maskine eller en automationsløsning i din virksomhed, skal nye medarbejdere læres op. Men hvem skal stå for den oplæring?

Selvom mange CNC-maskiner og automationsløsninger i dag er intuitive at bruge, kan og skal nye medarbejdere ikke bare gå i gang med at arbejde ved løsningen, uden de har fået en introduktion og oplæring.

Der er selvfølgelig forskel på, hvad I selv kan håndtere i virksomheden, og også på om den nye medarbejder har arbejdet med lignende løsninger før eller ej.

Hvis I selv har tid og mulighed for oplæring, er der intet i vejen for, at I gør det.

Men har I ikke selv tid og ressourcer – eller trænger alle til en genopfriskning – kommer Gibotech gerne ud og står for oplæringen.

Det vil som udgangspunkt være én af vores dygtige serviceteknikere, der kommer ud, og forløbet bliver selvfølgelig tilpasset jeres behov.

Det er vores serviceafdeling, du skal kontakte, hvis I er interesserede i oplæring eller kurser generelt. Du kan læse mere på vores hjemmeside her.

Ellers kan du kontakte vores Head of Service, Allan Sloth, på mail ash@gibotech.dk eller telefon 2066 3517.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.031