23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann Group-kataloget 2024/2025 er tilgængeligt som digitalt bladrekatalog

Hoffmann Group er forpligtet til bæredygtig ledelse og udgiver derfor kun sit trykte katalog hvert andet år. Efter at kataloget blev udgivet i trykt form sidste år, præsenteres de nye produkter for 2024/2025 og hele det lagerførte sortiment digitalt i det praktiske online bladrekatalog.

Udløber
31. juli 2025

Se kataloget her

Den toårige udgivelse af den trykte udgave af Hoffmann-kataloget gør det muligt at spare flere tons papir hvert år og undgå CO2-emissioner i forbindelse med transport. Beslutningen om at forlænge levetiden for det trykte katalog blev truffet efter en kundeundersøgelse, hvor et klart flertal hilste dette tiltag velkommen. I 2022 udviklede Hoffmann SE, som den største virksomhed i Hoffmann Group, en bæredygtighedsstrategi for at knytte ESG-aspekter (miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige) endnu tættere sammen med virksomhedsstrategien. I 2023 blev virksomhedens bæredygtighedsresultater belønnet med en sølvmedalje af EcoVadis, verdens største udbyder af bæredygtighedsranglister for virksomheder.

Med omkring 120.000 artikler tilbyder Hoffmann Group et bredt udvalg af værktøj, spænde- og måleteknik, værkstedsindretning, håndværktøj, værkstedsartikler og personlige værnemidler i sit nye katalog 2024/2025. I alt er der tilføjet omkring 3400 nye artikler.

Størstedelen af de nye produkter var skæreværktøjer og spændeteknologi (60,6 %), efterfulgt af personlige værnemidler (19,4 %) og hånd- og måleværktøjer (16 %). Udvalget af værkstedsindretning blev også udvidet og afrundet. Højdepunkter i kataloget er de nye GARANT Master Tools til højtydende bearbejdning, nye versioner af GARANT XTric- og XPent-skruestikke samt en mærkningsfri GreenPlus-rengøring til granitplader fra GARANT. Hoffmann Groups produkter og serviceydelser er på mange måder afstemt efter hinanden og arbejder sammen som dele af et system - analogt og digitalt. På den måde gør Hoffmann Group det muligt for sine kunder at opnå en problemfri produktion og optimal effektivitet, kort sagt: at blive endnu mere succesfulde.

Hoffmann Group Danmark

Send til en kollega

0.047