23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HM-Ventilation a/s ruster op i projektafdelingen

Tue Vestergaard er fra 1. august 2024 ansat som projektchef hos Silkeborg-baserede HM-Ventilation a/s.

Med en uddannelse som bygningsingeniør, en solid track record som projektleder på ventilationsentrepriser af enhver størrelse og en ABV-certificering på CV’et er det en særdeles erfaren og kompetent brancheprofil, der i starten af august tiltrådte som projektchef hos HM-Ventilation a/s.

Tue Vestergaard kommer til HM-Ventilation a/s med tæt på 20 års erfaring fra ventilationsbranchen.

Attraktiv jobmulighed

»Da jeg opdagede, at HM-Ventilation a/s var på jagt efter flere kræfter til projektafdelingen slog jeg til. Dels er det en virksomhed med spændende og udfordrende projekter i ordrebogen. Dels skal jeg her være involveret i alle faser – lige fra projektering til aflevering«, siger Tue Vestergaard. Han fortsætter:

»Jobbet matcher min ingeniørbaggrund perfekt. Jeg er drevet af interessen for teknik og ønsker ikke alene at sikre optimal projektstyring i forhold til økonomi, tid og kvalitet. Jeg vil også rigtig gerne bidrage aktivt til innovative og solide tekniske løsninger«.

I fuld gang med arbejdet

Tue Vestergaard er i fuld gang med at finde sig til rette i det nye job.

»Selvom jeg kun har været her i kort tid, er mit indtryk af virksomheden og de nye kollegaer meget positivt«, siger Tue Vestergaard.

Han har som det første fået til opgave at styre en række aktuelle ventilationsentrepriser i land – blandt andet etablering af et produktionskøkken i Viborg, renovering af undervisningsfaciliteter på en specialskole i København samt renovering af et plejehjem på Sjælland.

Mere om ventilationsentrepriser og HM-Ventilation a/s?

Besøg HM-Ventilations hjemmeside >> 

Eller kontakt Tue Vestergaard:

E-mail: tve@hm-ventilation.dk
Tlf: +45 24 46 65 06

HM-Ventilation a/s
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13494045

Kontaktperson

TV
Tue Vestergaard
tve@hm-ventilation.dk

Send til en kollega

0.094