23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LCA på BIM World Copenhagen 

BIM World Copenhagen byder på to dage med fokus på digitalisering, BIM og bæredygtighed. Onsdag middag bliver du klogere på LCA og BIM-baserede LCA-beregninger.

Byggebranchen står for omkring 40% af vores samlede CO2-udledning – og en af de lavthængende frugter for at nedsætte branchens klimaaftryk er at måle og dokumentere vores bygningers og landskabers klimaaftryk – her er LCA en oplagt tilgang.

LCA direkte i dit BIM-program

18. september kl. 11.55 præsenterer Thomas Graabæk og Sidsel Maria Vincents Jansen DesignLCA på Buildings and Design på BIM World Copenhagen.

Du bliver blandt andet klogere på de obligatoriske LCA-lovkrav, og derudover får du også indsigt i, hvordan du kan lave de lovpligtige LCA-beregninger direkte i dit BIM-program med DesignLCA.

DesignLCA er er gratis plugin, der understøtter openBIM, IFC og ISO-Standarder og vinder af digtaliseringsprisen Building Awards.

LÆS MERE om DesignLCA

Besøg Nemetscheks stand på BIM World Copenhagen

Nemetschek Group, der med programmer som Solibri, Bluebeam, dRofus og Archicad er af de største softwareleverandører til bygge- og anlægsbranchen på det europæiske marked, er Premium Partner på BIM World Copenhagen. 

LÆS OGSÅ Gratis mini-webinar om DesignLCA

GRAPHSOFT Center Danmark er en del af Nemetscheks store stand, så vi håber du har lyst til at komme forbi og hilse på.

BIM World Copenhagen finder sted fra onsdag d. 18. – torsdag d. 19. september i K.B. Hallen og arrangeres af Insight Events, der blandt andet også står bag Building Green.  

LÆS MERE om BIM World Copenhagen 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047