23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent belysning forbedrer lysmiljø og effektivitet på Lindved Skole

Lindved Skolen har gennemført en omfattende renovering af deres belysningsanlæg, hvor ældre T8 lysrør er blevet erstattet med moderne LED paneler.

Denne opgradering har ikke kun forbedret lysforholdene på skolen, men også medført betydelige energibesparelser. Luminex har spillet en afgørende rolle i projektet, lige fra den indledende planlægning til den endelige implementering, hvor de sikrede, at løsningerne var skræddersyet til skolens behov.

Før renoveringen var skolens belysning afhængig af T8 lysrør, der er kendt for deres høje energiforbrug og korte levetid. Overgangen til LED teknologi har medført en markant forbedring, især med implementeringen af det intelligente belysningssystem Easy Air. Easy Air teknologien gør det muligt for belysningsanlægget at tilpasse sig automatisk til ændringer i lysforhold og aktivitetsniveauer. Sensorer overvåger kontinuerligt tilstedeværelse og dagslys, hvilket sikrer, at lyset kun er tændt, når det er nødvendigt, og altid justeres til optimale niveauer.

Fordelene ved denne opgradering er både økonomiske og miljømæssige. LED belysning bruger op til 50% mindre energi end de tidligere anvendte T8 lysrør, og med den intelligente styring fra Easy Air, opnås yderligere besparelser. Luminex har stået for opmåling, lysberegninger og programmering af Easy Air systemet for at sikre den mest effektive drift.

Renoveringen har gjort Lindved Skolen til et eksempel på, hvordan moderne belysningsteknologi kan forbedre både energieffektivitet og driftsomkostninger, samtidig med at det skaber et bedre læringsmiljø.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

RU
Ramiz Usto
ru@luminex.dk

Send til en kollega

0.063