23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Copenhagen Marriott Hotel er totalrenoveret med wedi ’Walk-in-shower’ som ægte ’Plug n’ play’

På Copenhagen Marriott Hotel er 122 ud af 406 badeværelser nu totalrenoveret, og det prestigefyldte og omfangsrige projekt fortsætter. Her er tale om banebrydende vådrumsteknologi fra wedi for verdens allerstørste hotelkædekoncern.

Det, der er wedis største hotel­mæssige enkeltprojekt, strækker sig over en længere tidsperiode, og ­renoveringen er opdelt i tre/fire etaper, da opgaven er så omfattende. ­Arbejdet kræver stor omhu og nytænkning, fordi essentielle elementer i konstruktion og indretning skulle ændres, så nye vådrum med en helt ny vibe af velvære kunne skabes på det smukke hotel i hjertet af København.

 

Samarbejde skaber unikke og værdifulde resultater

I tæt samarbejde med arkitekt­firmaet Urban Agency og bygherre Bellagroup A/S samt ATP-Ejendomme er wedi leverandør. 

 

Fra badekar til ‘walk-in-shower’

De gamle badekar er blevet til ’Walk-in- showers’. Det er ikke den letteste opgave; for når man fjerner et badekar og ønsker at bygge en brusebund, der er hævet, kræver det et afløb udenfor brusezonen. Men med det specialtilpassede wedi Fundo ­Integro gulvelement er en overløbs­rende integreret i gulvelementet/brusezonen – en komplet ’Plug n’ Play’ løsning er skabt.

Konstruktionen er kategoriseret som badekar, og dermed er vådrums­konstruktionen godkendt.

 

Krumtap i renoveringen

Det specialudviklede wedi Fundo Integro gulvelement med overløbsrende er således krumtappen i renoveringen, i kombination med designoverfladerne fra wedi Top Line i farven ’white flake’ på gulv og vægge, der skaber et eksklusivt og indbydende look. 

Vægpanelerne i wedi Top Wall ’­white flake’ skaber en ­elegant og stilfuld atmosfære i ­badeværelserne, hvor lyset reflekteres smukt og skaber en følelse af luksus. Dette bidrager til at forstærke den unikke oplevelse af at være tæt på vandet, selv når man befinder sig indendørs. Samtidig giver det et moderne og tidløst udtryk, som passer perfekt til hotellets eksklusive omgivelser ved vandet. Med dette valg af materiale er ønsket om samhørighed med vandfronten blevet opfyldt, og gæsterne kan nyde en helheds­oplevelse, hvor både arkitektur, design og beliggenhed smelter sammen i en harmonisk helhed.

 

Marriott-projektet er nyskabende

Vådrumsrenoveringen har allerede fået international bevågenhed i og udenfor branchen. De første 122 badeværelser på 9., 10. og 11. etage står klar. Dette gigantiske vådrumsprojekt har vist, hvordan specialtilpassede tekniske wedi-løsninger kan transformere et hotel og skabe en helt ny sensorisk oplevelse for gæsterne. Her er følelsen af wellness i top. Alt er gennemført med største fornemmelse for kvalitet og stil.

 

Hos wedi er vi stolte af dette projekt. Vi er valgt grundet vores designløsninger og værdier, men også fordi vi har været i stand til at løfte denne store opgave, som ikke har en lignende reference i Europa. Jeg er stolt af vores team, vores tekniske afdeling og produktion i Tyskland. Sammen er vi lykkedes med dette projekt, og jeg glæder mig allerede til næste etape.” 

Udtaler Lasse Ervolder, wedi Area Manager Skandinavien.

 

wedi produkter:

Specialudviklet Fundo Integro gulvelement med overløbsrende

Specialudviklet vægelement i tæt samarbejde med Roth

wedi Top Line; Top Wall og Fundo Top

wedi Cut Resistant tape

wedi 610 klæbe- og tætningsmasse

 

Fakta:

Årstal: 2023/2024

Hovedentreprenør: Madsen & Kastberg A/S

Bygherre: Bellagroup A/S og ATP-Ejendomme

Arkitekt: Urban Agency

wedi GmbH Danmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37803774

Kontaktperson

MB

Send til en kollega

0.063