23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende domicilbyggeri

I Støvring er Mediapoint flyttet ind i deres flotte nye domicil på godt og vel 400 m².

Det er et meget spændende byggeri, som vi er stolte af at have i porteføljen. F.eks. er facaderne opført med et træskelet, og er beklædt med cortenstål og Walltec. De flotte cortenstål facader er udført med et mønster, og med sortmalet forskalling bagved, giver det et smukt færdigt resultat.

Taget som er opbygget med præfabrikeret træspær og tagpap, er også ventileret så der er mulighed for montering af solceller

Mediapoint er meget glade for deres nye omgivelser, og har skrevet en flot udtalelse omkring projektet. Morten Schødt fra Mediapoint udtaler bl.a. at: 

"Vi har hele vejen igennem byggeprojektet følt os hørt og Midtjysk Albyg har vist stor fleksibilitet i hele processen. Det har været vigtigt for os at kunne realisere vores drøm om et nyt domicil, og selvom vi løbende ønskede ændringer, har Midtjysk Albyg taget det som en udfordring og leveret gode løsningsforslag."

Læs hele udtalelsen, og se flere billeder på vores hjemmeside lige her.

 

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Vi bygger alle typer erhvervsbyggeri og industribyggeri. Så skal du bruge mere lagerplads eller plads i produktionen,  kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.063