23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eli Skop, direktør i SYSTRA Danmark, fylder 60 år

Eli Skop fyldte 60 år den 10. august 2024. Gennem sin lange karriere har Eli ydet betydelige bidrag inden for miljøforskning, Geografiske Informations Systemer (GIS) samt projekt- og porteføljestyring, og han har sat et væsentligt aftryk i SYSTRA Danmark – både forretningsmæssigt og socialt.

Fra agronom til GIS-specialist med fokus på miljøet

Eli er oprindeligt uddannet agronom (Cand. Agro) fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole og har yderligere specialiseret sig med en Ph.d. fra Københavns Universitet, hvor hans forskning fokuserede på anvendelse af GIS på miljøområdet. Netop arbejdet med GIS og miljø er noget der går igen gennem Elis mangeårige karriere. 

Eli startede sin karriere ved Danmarks Miljøundersøgelser (1990-1998), hvor han forskede og færdiggjorde sin Ph.d. Derefter skiftede han til telekommunikationsbranchen hos Mobilix A/S (1998-1999), hvor han udviklede GIS-applikationer. Han fortsatte sin karriere hos HOH Vand og Miljø (1999-2000).

Central rolle i  SYSTRAs udvikling

Eli begyndte sin rejse hos SYSTRA i 2000, da han tilsluttede sig Banestyrelsens Rådgivningsdivision, som senere blev en del af Atkins og nu SYSTRA. Eli startede som miljøgruppeleder i afdelingen for Transport og Miljø og avancerede hurtigt til afdelingsleder for Miljø og GIS.

Siden 2006 har Eli været direktør i SYSTRA Danmark med ansvar for forskellige afdelinger og enheder, og han besidder nu rollen som direktør for Consultancy forretningsområdet med ansvar for IT- og energimarkederne. 

- Som et mangeårigt medlem af direktørgruppen i SYSTRA Danmark har Eli spillet en central rolle i udviklingen af nye forretningsområder. Han har bidraget væsentligt til vores udvikling, hvor vi har fastholdt vores position som en stærk baneteknisk rådgiver, samtidig med at vi også er blevet en multidisciplinær rådgiver. Hans lederskab og kundefokus har desuden været afgørende i styringen af flere af SYSTRAs store infrastrukturprojekter. - Fortæller administrerende direktør i SYSTRA, Eva Rindom.

Teknologisk udvikling til gavn for samfundet

Udover sin rolle hos SYSTRA har Eli været aktiv i at fremme teknologiske fremskridt og værdien af data gennem sit arbejde i DAFAGO (Dansk forum for anvendelse af grunddata og andre offentlige data) og Geoforum (Fagligt forum for geodata), hvor han har bidraget til at øge bevidstheden om data og mulighederne for anvendelse heraf til gavn for brugerne og samfundet.

Eli har siddet i forskellige poster i Geoforums bestyrelse, herunder som næstformand og kasserer, hvor han har påvirket organisationens retning. Han har også deltaget i udvalg under Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI), herunder Infrastrukturudvalget og Klima- & Miljøudvalget, hvilket afspejler hans vedvarende interesse for miljø- og klimaemner.

-  Elis dedikation til sit felt og hans passion for at optimere processer og fremme det gode arbejdsmiljø med en flad struktur har gjort ham til en respekteret og vellidt leder hos SYSTRA Danmark og en rigtig god kollega. – slutter Eva Rindom.

Fakta om SYSTRA

SYSTRA er en af verdens førende ingeniør- og rådgivervirksomheder specialiseret i løsninger indenfor mobilitet. I Danmark har SYSTRA designet, forbedret og moderniseret infrastruktur i mere end 50 år, og som en del af SYSTRA Group er vi mere end 10.000 rådgivere på verdensplan. I Danmark er vi omkring 350 projektledere, rådgivere og specialister, som arbejder for at skabe, designe og sikre intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker et velfungerende og dynamisk samfund.

SYSTRA Danmark A/S
Kaj Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494

Kontaktperson

Eva Rindom
Adm. Direktør
+45 27112050 erindom@systra.com

Send til en kollega

0.047