23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WATTER ApS bliver officiel distributør for HQ Pumps i hele Danmark

WATTER ApS i Esbjerg er stolte af at kunne annoncere deres nye rolle som officiel distributør af HQ Pumps' professionelle dykpumper i hele Danmark, gældende fra 1. juli 2024. Denne samarbejdsaftale giver danske kunder direkte adgang til HQ Pumps' store sortiment af spildevandspumper, drænpumper og dykpumper med kværn.

HQ Pumps er en anerkendt italiensk producent, kendt for deres pålidelige og effektive løsninger inden for dykpumper, som dækker en bred vifte af civile og industrielle applikationer. Med denne aftale sikrer WATTER ApS, at danske kunder nu kan få adgang til kvalitetspumper, som inkluderer professionel rådgivning og lokal service.

Andrea Budri, Salgsdirektør hos HQ Pumps, udtaler: "Vi er meget glade for at have indgået denne kommercielle aftale med WATTER ApS. Vi er sikre på, at de er den rette partner til at repræsentere vores kvalitetsprodukter i Danmark. Vi ledte efter en partner i Danmark, og vi mener, at vi har truffet det rigtige valg, og at vi vil blive meget tilfredse med vores samarbejde”

For WATTER ApS er dette partnerskab en vigtig strategisk udvidelse af deres portefølje inden for professionelle pumpeløsninger. De har i længere tid søgt efter den rigtige samarbejdspartner, og valget af HQ Pumps understøtter deres mål om at levere de bedste pumpeløsninger til entreprenører i hele landet.

HQ Pumps store udvalg af dykpumper kan findes hos Watter ApS her:
HQ PUMPS

For nærmere information om det nye partnerskab eller rådgivning om dykpumperne fra HQ Pumps, kan Watter ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00
E: kundeservice@watter.dk
www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062