23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknisk krævende indpumpning af sand på strand i Tyskland

På grund af en travl tidsplan måtte Høj Nordic Marine Contractor tænke kreativt for at gennemføre et spændende tysk projekt.

Til et strandfodringsprojekt i Tyskland hentede Høj Nordic Marine Contractors samarbejdspartnere 32.500 m3 sand til strandfodring fra sejlrenden, som de lossede i en mellemlagringspram, hvorefter Højs pumpestation Veluwe Høj pumpede sandet direkte ind på stranden via en 1500 meter lang rørledning. På stranden blev det effektivt fordelt af landbaserede bulldozere og gravemaskiner. Udover den lange afstand sandet skulle pumpes, havde projektet også andre udfordringer. Store mængder tang og søgræs var nemlig blandet i sandmaterialet, hvilket krævede ekstra opmærksomhed og ressourcer på stedet for at sikre, at det leverede sand opfyldte de nødvendige specifikationer.

Dette projekt repræsenterede ikke kun en teknisk præstation, men var også et eksempel på succesfuldt samarbejde mellem kunden, specialiserede fartøjer, landbaserede maskiner og dedikerede eksperter.

Høj Nordic Marine Contractor ser tilbage på projektet med stolthed over at have leveret resultater af høj kvalitet og have mødt de udfordringer, som dette strandfodringsprojekt i Tyskland krævede.

Høj Nordic Marine Contractor A/S
Blumersgade 8B, st
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31474701

Kontaktperson

MN

Send til en kollega

0.111