23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REMS Akku-Press 22V Connected - fremtidens pressmaskine

Med REMS Akku-Press 22V Connected har du altid fuld kontrol over alle udførte presninger. Når du arbejder dig gennem presseprocessen, får du direkte feedback på din presning gennem OLED resultatdisplayet ved hjælp af en smilende eller trist smiley - og straks er alle måle- og pressedata sikkert gemt på maskinen.

Udløber
30. september 2024

Hvis der er en Wi-Fi-forbindelse til skyen, overføres, behandles og gemmes alle data.  Brugeren kan altid få adgang til dataene via REMS Serviceportal, og der er en række funktioner til rådighed, såsom visning af måle- og pressedata, oprettelse af protokol med tekst, billeder og eget firmalogo, konfiguration af produktet, geolokalisering og meget mere.

En talebesked kan optages for hvert tryk, og konverteres til tekst og integreres i en protokol. Justerbare brugslåse begrænser brugen og gør det sværere at stjæle enheden.

Den smarte akku-radialpresse fra REMS har en trykkraft på 32 kN og er velegnet til radiale pressetilslutninger fra Ø 10 til 108 mm. REMS egne og passende pressetang/presseringe fra andre mærker kan benyttes.

Med en vægt på kun 3,3 kg og en længde inklusive pressetang V15 på kun 36,3 cm er den usædvanlig let og handy, hvilket gør den velegnet til brug overalt, i frihånd, over hovedhøjde og på trange steder. Optimal vægtfordeling, ergonomisk design, grebsflader med blødt greb og anti-vibrationssystem garanterer brugeren en behagelig, træthedsfri arbejdsoplevelse. Andre praktiske funktioner omfatter den drejelige presstangholder, den elektriske overvågning af tangholderstiften, vippekontakt og justerbare LED arbejdslygter.

Med REMS Li-Ion 22 V Technology-platformen fås kraftige, lette og kraftfulde batterier med forskellige kapaciteter. Med en valgfri strømforsyning kan alle REMS 22 V akku-værktøjer også bruges i 230 V netdrift.

REMS Akku-Press 22V Connected – Sikkert! Smart! Presse!

REMS Scandinavia A/S

Snedkervej1, DK-4600 Køge

Flere oplysninger på: www.rems.de

Fabrikant:
REMS GmbH & Co KG
Stuttgarter Straße 83
71332 Waiblingen / Tyskland
Tel. +49 7151 1707-0
info@rems.de

Rems Scandinavia A/S
Snedkervej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49711212

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047