23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejdet skrider fremad på Langebro: Se de flotte billeder

Renoveringen af Langebro er i fuld gang. Og der arbejdes på højtryk for at sikre, at den 70-årige bro kan forblive en af de vigtigste livsnerver mellem Amager og resten af København.

Den 70-årige Langebro, der er en af livsnerverne mellem Amager og resten af København, er i gang med en gennemgribende renovering, hvor JORTON er sagens hovedentreprenør. Heldigvis for de omkring 100.000 københavnere, der hver dag krydser broen, er den stadig åben for både fodgængere, cyklister og bilister.

Mange, der krydser broen, vil slet ikke lægge mærke til, at den er under renovering, men krydses broen fra vandsiden, vil man kunne se en pulserende byggeplads, fuld af dygtige brofolk fra JORTON.

Fra bygherres side (Københavns Kommune) har der været et klart ønske om, at bæredygtighedstiltag skulle tænkes ind i projektet fra begyndelsen. Det betyder, at der har været et stort fokus på minimering af affaldsspild og en optimeret ressourceudnyttelse. Det betyder bl.a., at mindst en 1/3 af de nedtagne mursten skal genbruges.

Fra JORTONs side lover man at arbejde på højtryk for at blive færdige, så københavnerne igen kan nyde deres bro uden forstyrrende stilladser og støjende maskineri.

Om Langebro

Langebro er en dobbeltfaget klapbro i København, der forbinder Sjælland og Amager. Den har en frihøjde på 7 meter og en sejlvidde på 35 meter. Broen er tegnet af arkitekt Kaj Gottlob og er indviet i 1954. Dermed har broen kunnet fejre 70-års jubilæum her i 2024.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207

Send til en kollega

0.063