23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde på tværs af landegrænser 

Centrum Pæle er en del af en større international familie med søsterselskaber i Polen, England, Sverige og Tyskland.

Centrum Pæle i Sverige opførte i 2023 en ny fabrik i Dalby. Baggrunden for dette er at udvide den samlede produktionskapacitet i Norden samt forbedre muligheden for at levere pæle til det sydlige Sverige der førhen var langt væk fra de andre fabrikker.

Fabrikken i Dalby er ikke blot en udvidelse af vores produktionskapacitet i Norden, men også en strategisk investering i at betjene det sydlige Sverige mere effektivt. Her er de dedikerede medarbejdere på fabrikken i fuld gang med at producere standardpæle.

Et godt eksempel er vores fælles projekt om opførelsen af containerterminalen i Nordhavn, København. Ved at producere pæle på tværs af vores fabrikker, har vi sikret os, at vi kan levere pæle til flere store projekter samtidig – uden at gå på kompromis med tid, pris eller kvalitet.

En af fordelene ved vores nye opsætning er den reducerede miljøpåvirkning. Som Fredrik Källvik, salgs- og udbudschef hos Centrum Pile AB i Sverige, forklarer: "Med fabrikken i Dalby sparer vi både transporttid og CO2, fordi vi kan levere til projekter i Sydsverige og Sjælland fra den nærmeste fabrik."

Denne koordination kræver omhyggelig planlægning og tæt samarbejde mellem vores teams. I Vejle og Dalby sidder vores dygtige logistikkoordinatorer klar til at sikre, at hver ordre bliver leveret præcis, når og hvor den skal.

Vores nye kapacitet og samarbejde på tværs af fabrikkerne åbner op for nye muligheder, ikke mindst i Sydsverige, hvor vi allerede ser potentiale for vækst. Vi er stolte af at kunne stå stærkere sammen som koncern og ser frem til at fortsætte denne udvikling.

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27242561

Kontaktperson

DB
Danny Brockhoff
Salgschef
+45 76420913 dbro@centrumpaele.dk

Send til en kollega

0.031