23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du klar til at tage springet mod en spændende fremtid?

Og nu, 27 år senere, er hun stadig lige så passioneret og engageret i sit arbejde som dengang!

Udløber
6. juli 2027

Er du klar til at tage springet mod en spændende fremtid? 🌟 
Efter sommerferien står du måske over for et vigtigt valg: Hvad skal du studere? 🤔 Eller måske har du allerede taget en uddannelse, og ønsker at prøve noget nyt?

En, der har taget springet, er Maria. Da Maria stod over for valget af uddannelse, vidste hun med det samme, at hun ikke ville vælge en vej, der holdt hende fast på en stol hele dagen. Hun længtes efter et job, hvor hun kunne være aktiv, bruge sine hænder og tage del i varierende opgaver. Det var først, da hun begyndte som lærling inden for teknisk isolering, at hun virkelig fandt sin kald. Og nu, 27 år senere, er hun stadig lige så passioneret og engageret i sit arbejde som dengang!
 
 👉 Se videoen, hvor Maria deler sin rejse.

🔗 Vil du vide mere om uddannelsen? Klik her!
Tag springet mod en aktiv og spændende karriere! ✨

Hvad er teknisk isolering? 
Teknisk isolering er isolering af tekniske installationer som rør, ventiler og kanaler i bygninger og industri. Formålet er at begrænse varme- eller kuldetab, forebygge kondens og beskytte mod brand. Resultatet er bedre energieffektivitet og sikkerhed. Veludført teknisk isolering er den hurtigste vej til større bæredygtighed, et bedre miljø og en af de vigtigste brikker for at nå klimamålene.

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11686397

Kontaktperson

BB
Bjørn Bagge
bjba@di.dk

Send til en kollega

0.047