23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialstøjskærm sørger for ro ved udstykning i Hammershøj

DAV NORDIC har udviklet en specialstøjskærm til en ny udstykning i Hammershøj ved Viborg. Støjskærmen skal skærme det kommende boligområde mod den nærliggende industri.

Bæredygtig specialløsning

Støjskærmen er en Green Wall støjskærm, og DAV NORDIC har leveret og monteret skærmen i underentreprise til entreprenørvirksomheden Jokumsen A/S. Skærmen er monteret med et rionet, som gør det muligt for planter at vokse op af skærmen og dermed skabe en skærm, der falder naturligt ind i området. Skærmen er 2,5 m høj og 110 m lang og på grund af den lave højde, har DAV NORDIC kunnet tilbyde en ny løsning med smallere søjler, der kun vejer 1/3 af, hvad normale søjler vejer. Det langt lavere stålforbrug gør løsningen bæredygtig, og samtidig er prisen yderst konkurrencedygtig. Det er kun anden gang, DAV NORDIC leverer denne løsning, som også kan monteres med transparente støjskærmskassetter i felter, hvis det ønskes.

Lastbil på afveje

Under montagen af skærmen var området præget af rigtig meget regn, hvorfor der var udført en række tiltag, som eksempelvis køreplader for at sikre tilgangen til pladsen. Det viste sig imidlertid ikke nok med de enorme vandmængder for en 16 tons lastbil skred ud over pladerne og måtte trækkes fri af Falck. Det er heldigvis meget sjældent, at DAV NORDIC oplever så ekstreme vejrforhold, og der kom da også hurtigt styr på tilkørselsforholdene, så arbejdet kunne fortsætte.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

Læs mere om DAV NORDICs støjreducerende løsninger.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.047