23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på BIM World Copenhagen – Nyhedsbrev fra GCDK august ’24

Med det første nyhedsbrev efter sommerferien slår vi blandt andet et slag for BIM World Copenhagen, to mini-webinars og genbesøger arkivet i anledning af de nye københavnske metropladser 

BIM World Copenhagen løber af stablen d. 18. - 19. september i K.B. Hallen og byder på to tætpakkede dage i det digitale samarbejdes og digitaliseringens tegn.

Nemetschek Group, der med programmer som Solibri, Bluebeam, dRofus og Archicad er af de største softwareleverandører til bygge- og anlægsbranchen på det europæiske marked, er Premium Partner på messen. Det betyder blandt andet, at vi sammen med en række af vores søsterbrands har en stor stand på messen, hvor deltagerne har mulighed for at dykke ned i de forskellige løsninger.

Derudover er vi blandt andet involveret en paneldebat om AI, præsentation af DesignLCA og lancering af LCA for landskabsarkitekter i samarbejde med LYTT – og meget, meget mere.   

Læs mere om BIM World Copenhagen og vores forskellige arrangementer

Mini-webinar: BIM for landskabsarkitekter

Torsdag d. 15. august er du inviteret til mini-webinar, hvor du bliver introduceret til de grundlæggende funktioner i Archicad – vinklet til landskabsarkitekternes behov. Du lærer også om LAND4 for use with ARCHICAD, der blandt andet gør det muligt at arbejde med kotering og andre landskabsfaglige discipliner i dit BIM-program.

Tilmelding til BIM for landskabsarkitekter mini-webinar

Mini-webinar: DesignLCA 5.0

Tirsdag d. 3. september kl. 14 afholder vi mini-webinar om den nyeste udgave af DesignLCA, der netop er udkommet i version 5.0. I løbet af en halv times tid bliver du klogere på de opdaterede LCA-krav i bygningsreglementet, nyhederne i DesignLCA, som beregner indlejret CO2 fra bygningsmaterialer og CO2 fra bygningens drift.

Tilmelding til DesignLCA mini-webinar 

Fra Arkivet: 16 år med Enghave Brygge

Kort før sommerferien blev den københavnske Metro udvidet med fem nye metrostationer. Færdiggørelsen af M4 binder sløjfe på Juul Frost Arkitekters mangeårige arbejde i Sydhavnen, hvor de siden 2007 blandt andet har udarbejdet masterplan, lokalplan og gjort området klar til bebyggelse – det kan du læse mere om i vores interview fra arkivet.

Læs interview med Juul Frost Arkitekter

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? 

Hvis du vil holde dig opdateret om byggeriets digitalisering, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 

Du tilmelder dig her →  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078