23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SUMMER SALE: Brandvarme sommerbesparelser!

Summer Sale hos J.A.K. Workwear byder på alt lige fra robuste arbejdsbukser, komfortable t-shirts til gore-tex sikkerhedssko og meget mere. Vores brede sortiment henvender sig til et hav af forskellige brancher og fagområder, men ikke mindst også til de mange gør-det-selv folk, så du med garanti er sikret et alsidigt produkt til både arbejde og fritid.

Vores Summer Sale byder blandt andet på:

JAK - Bomberjakke MA-1 | 6170 :
Med sidelommer, inderlommer og lomme på ærme med lynlås, får du her en klassisk allaround jakke til hverdags brug, som desuden er gennemgående foret. 

Find den til KUN 258,75 DKK  inkl. moms HER.


T-shirt i tofarvet design | 1624 :
Denne komfortable t-shirt fra J.A.K. sikre dig den ultimative bevægelsesfrihed i løbet af din arbejdsdag, så du nemt og bekvemt kan udføre dine arbejdsopgaver. Trøjen er tilgængelig i flere forskellige farvekombinationer. 

Find den til KUN 86,88 DKK  inkl. moms HER.


Arbejdsbukser, HI-VIS, kl. 2 | 11106 :
Hi-Vis arbejdsbukser med en komfortabel pasform, som lever op til lovkravene om synlighedsbeklædning og generelle krav til beskyttelsesbeklædning. ISO certificeringerne er din garanti for at blive set, og føle tryghed i dit arbejde.

Find den til KUN 349,38 DKK inkl. moms HER.


Sikkerhedssko, MONITOR | 10055001 :
M-rebound recover M-RR er en helt ny teknologi, som vender op og ned på arbejdsskoens bestanddele og bidrager til, at en lang dag på hårdt gulv ikke længere er en udfordring, men en sand fornøjelse! 

Find den til KUN 498,75 DKK inkl. moms HER.


Mangler du inspiration til dit næste køb?
Øverst i ariklen har vi samlet nogle udvalgte favoritter fra vores Summer Sale, som forhåbentlig vil inspire dig til dit næste køb. Gå på opdagelse i vores brede sortiment på vores hjemmeside, og gør dig selv et solidt sommer kup, hvor der hverken er gået på kompromis med pris eller kvalitet. 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687

Send til en kollega

0.079