23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forpligtelser hos MVZ

Hos MVZ forpligter vi os til at bevare fortiden gennem bæredygtigt håndværk og bygge en fremtid, hvor vores virke ikke blot er et udtryk for dygtigt håndværk, men også for ansvarlig og bæredygtig praksis.  

Derfor arbejder vi med forskellige bæredygtige tiltag, så vi kan være med til at bidrage til den grønne omstilling i det daglige, og mindske firmaets Co2 aftryk.🌱 Vi renoverer / restaurerer ikke kun bygninger, vi arbejder efter at levere en bæredygtig arv.
 
Dette indebærer blandt andet at vi har forplitet os til fire centrale verdensmål:
🧑🏼‍🎓Kvalitetsuddannelse (Mål 4), Vi investerer i uddannelse for at forme den næste generation af tømrere og snedkere, sikre kvalitet og professionalisme i vores branche.
⚡Bæredygtig energi (Mål 7), Vores arbejde stræber efter at inkorporere bæredygtige energiløsninger for at bevare ressourcer og minimere miljøpåvirkningen.
💪🏼Anstændige jobs og økonomisk vækst (Mål 8), Vi skaber ansvarlige jobmuligheder og bidrager til lokal økonomisk vækst ved at være med til bevare og genoplive kulturarv.
🗑️Ansvarlig forbrug og produktion (Mål 12), Vi arbejder på at mindske affald og fremme ansvarlige byggepraksisser for at reducere vores miljøaftryk. 
 
Foruden disse 4 centrale verdensmål, har vi valgt 5 ESRS fokusområder, 
🌱Klima
🗑️Affald
🪫Forurening,
👷🏽Arbejdsforhold
🪴Biodiversitet
 
Vi kan alle gøre en smule - hvorfor vi på kontoret har fået nye fuglehuse og blomsterkasser. Dette skal bidrage til at skabe en biologisk mangfoldighed i biodiversiteten på vores firmaadresse. 
 
MVZ: Vi vil mere end de fleste - også når det gælder klima. 

 

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34470766
P nummer: 1017585513

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047