23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNI-TEK A/S søger nye medarbejdere: Herunder en produktionsleder, projektleder og smede.

UNI-TEK A/S søger nu nye folk til at styrke deres team i Randers.

Med en betydelig vækst og udvidelse af produktionen søger UNI-TEK engagerede og dygtige medarbejdere til stillingerne som produktionsleder, smed og projektleder.

Produktionsleder til smedeindustrien

Produktionslederen ser de gerne kan lede produktionen og montagen, samt sikre kvalitet og overholdelse af tidsfrister. Produktionsledelsen vil få ansvaret for at inspirere og lede virksomhedens smede, håndtere ressource- og personalepleje samt sikre løbende opfølgning på økonomi, værktøj og leverancer. Stillingen kræver ledelseserfaring og teknisk forståelse samt evnen til at samarbejde tæt med salg og produktion.

UNI-TEK leder efter en produktionsleder med kvalifikationer som en håndværksmæssig baggrund, helst som smed, med overbygning som værkfører eller lignende. En der har ledelseserfaring med produktion og kendskab til industriservice, men som også besidder evnen til at håndtere IT-systemer og Office-pakken samt har stærke sociale kompetencer og evne til at formidle og instruere.

Projektleder til større kundeprojekter

Som projektleder hos UNI-TEK vil man få ansvaret for at planlægge og styre kundeprojekter fra start til overlevering. Man vil være ansvarlig for kundepleje, tilbudsgivning, logistik og kvalitetsstyring, og arbejde tæt sammen med andre projektledere, planlægning/produktion, samt salg og administration for at sikre fremdrift og kvalitet i projekterne. 
I stillingen som projektleder leder UNI-TEK efter en person med kvalifikationer som har erfaring med industriservice og bygningsstål, en baggrund som smed, maskinmester eller ingeniør med erhvervserfaring, som er kundeorienteret og serviceminded med gode samarbejdsevner og er stærk i både dansk og engelsk

Smede og montører til vækstende virksomhed

UNI-TEK søger også smede, gerne et makkerpar til montagearbejde og værkstedsopgaver. Kandidater skal gerne have erfaring i stålkonstruktioner og vedligehold af fabriksanlæg i procesindustrien, samt værende fleksible og klar til at håndtere skiftende arbejdsopgaver. Nogle af nøgleansvarsområderne vil være at arbejde med stålkonstruktioner og bidrage til et positivt arbejdsmiljø. Kvalifikationerne der søges hos smedende er blandt andet at man er uddannet klejnsmed med relevante svejsecertifikater. Derudover vil det være en fordel at have kørekort B, trailerkørekort og truckcertifikat.

Hvorfor UNI-TEK A/S?

UNI-TEK A/S er en familiedrevet virksomhed med over 20 års erfaring, der leverer høj kvalitet inden for fremstilling og montage af stålkonstruktioner, trapper og gangveje samt opgaver med industriservice. Med base i Randers betjener virksomheden kunder både nationalt og internationalt. UNI-TEK er kendt for sin fleksibilitet og tilpasningsevne til kundernes unikke behov, understøttet af certificeringer og kvalitetssystemer.

Hvis du er interesseret i at blive en del af UNI-TEK, send din ansøgning og CV til HR og marketingkoordinator Camilla Scharling Markussen på csm@uni-tek.dk. Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte driftsdirektør Jesper Vinther på +45 2053 7788. Ellers læs nærmere på UNI-TEKs hjemmeside 
Ansøgninger behandles løbende, og ansættelse sker, når de rette kandidater er fundet.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419
P nummer: 1014306095

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.031