23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor skal du skifte dit asbesttag

Folketinget har besluttet, at fra den 1. januar 2025 skal alle virksomheder være autoriseret for at kunne udskifte asbesttage. For privatpersoner betyder det, at man ikke derefter længere selv må nedrive asbesttage for at beskytte både mennesker og miljø mod de farlige asbestfibre. Dette gør det nødvendigt at finde en professionel og pålidelig løsning til udskiftning af dit gamle asbesttag. Læs med her og bliv klogere.

Hvad betyder det for dig?
For privatpersoner er det essentielt at handle hurtigt. Inden 1. januar 2025 har du endnu mulighed for selv at nedrive dit asbesttag, men efter denne dato vil det kræve professionel hjælp. Myndighederne anbefaler kraftigt, at du allerede nu overvejer at få dit asbesttag fjernet af en professionel for at sikre en sikker og korrekt håndtering. Asbest er farligt, og fejlagtig håndtering kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. At udskifte et asbesttag er ikke kun en lovgivningsmæssig nødvendighed, men også en mulighed for at opgradere dit hjem med et moderne og sikkert tag. Areco Profiles tilbyder løsninger, der ikke kun beskytter dit hjem, men også forbedrer dets æstetik og værdi.

Sikker og effektiv tagudskiftning
Areco Profiles tilbyder en række moderne og holdbare tagløsninger, der er ideelle til at erstatte dit gamle asbesttag. Et af vores mest populære produkter er Areco Easy-Click, som er både stilfuld og praktisk. Den er nem at montere og giver et elegant udtryk, der minder om traditionelle zinktage. Med et ståltag fra Areco Profiles får du ikke kun et smukt og holdbart tag, men også en løsning, der er økonomisk fordelagtig og kræver minimal vedligeholdelse. 

Vi har kogt alle fordelene ned til de 5 vigtigste:

●      Op til 40 års garanti: Giver dig tryghed i mange år fremover.

●      Nem vedligeholdelse: Den glatte overflade modstår alger og mos, og kræver minimal vedligeholdelse.

●      Mange typer profiler og farver: Tilpasset dine æstetiske præferencer.

●      Let vægt: Kræver ikke forstærkning af den eksisterende tagkonstruktion.

●      Nem montering: Reducerer installationsomkostningerne og tidsforbruget.

Kontakt Os i Dag
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring udskiftning af dit asbesttag? Kontakt Areco Profiles i dag. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til dine behov. Klik her

 

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.062