23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du fået gang i den grønne omstilling?

Materialevalget har stor betydning for et byggeprojekt. Så netop derfor kunne det være en god ide at kigge lidt nærmere på præfabrikerede træelementer.

Vi har fremstillet, leveret og monteret vores præfabrikerede træelementer til flere virksomheder som har gang i den grønne omstilling.

F.eks. har både FOG & VENØ A/S, Horn Bordplader og Midtjysk Albyg A/S i Aulum brugt præfabrikerede træelementer i opførelsen af deres flotte domicilbyggerier. Se billeder fra byggerierne her.

Konstruktionen af træelementerne udføres, så man opnår samme styrkeegenskaber som betonelementer, men vejer en hel del mindre. Dette er besparende på mange måde, bl.a. ved transport, da lastbilerne kan læsse flere elementer ad gangen. Mindre vægt gør også montering lettere for håndværkerne.​

I en tid, hvor både effektivitet og bæredygtighed er altafgørende inden for byggeri, fremstår træelementer som en særdeles attraktiv og populær løsning. Træelementer kombinerer hurtig installation og høj præcision med miljøvenlige egenskaber, hvilket gør dem ideelle til moderne byggeprojekter, samtidig med at de muliggør fleksible og skræddersyede designløsninger, der opfylder specifikke projektkrav.

Vil du vide mere om træelementer, eller har du brug for et konkret tilbud på dit næste byggeprojekt?

Kontakt os på tlf. 23 25 12 40 eller send en mail på info@jyskelement.dk

Jysk Element ApS - din leverandør af træelementer

Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40735909
P nummer: 1013752229

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
tgb@jyskelement.dk

Send til en kollega

0.063