23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fælles teamindsats har banet vejen for succes hos Renta

Et godt kollegialt samarbejde er afgørende for enhver virksomhed – og måske særligt inden for bygge- og anlægsbranchen, hvor koordinering og faglighed er særligt relevant.

Et godt kollegialt samarbejde er afgørende for enhver virksomhed – og måske særligt inden for bygge- og anlægsbranchen, hvor koordinering og faglighed er særligt relevant.
 
Renta har efterhånden over 200 ansatte i Danmark, som er fordelt på 15 forskellige afdelinger rundt om i landet. I takt med flere nye udvidelser kommer der løbende nye ansatte til, der er med til at styrke det samlede team i virksomheden. Kenneth Kristiansen, driftschef i Vest, understreger vigtigheden af, at man samarbejder på tværs af afdelingerne:

”Vi har alle nogle vigtige funktioner og gør et uundværligt stykke arbejde. Derfor er det essentielt, at vi har nogle gode og dygtige kollegaer – og det synes jeg, at vi har i Team Renta.”

Fælles holdånd baner vejen for god service
Når man hos Renta vælger at vægte samarbejdet mellem de forskellige afdelinger højt, skyldes det, at kundens behov altid er i fokus. ”Vi hjælper hinanden på kryds og tværs afdelingerne imellem. Det er et vigtigt parameter for os i Renta. Vi arbejder sammen som en stor enhed, selvom vi er forskellige steder rundt i landet, så går vi alle i samme retning. Vi hjælper hinanden og støtter hinanden afdelingerne imellem.”, siger Kenneth. Han tilføjer:

“Det er ikke enkeltmandspræstationer – det er teamwork. Det er ikke én eller to eller tre, det er hele holdet, som arbejder sammen og som får tingene til at lykkes. Det er vigtigt.”
 
Et team baseret på diversitet og fællesskab
Det store fokus på et godt fællesskab og arbejdsmiljø på arbejdspladsen er noget af det, der gør Renta til en god og eftertragtet arbejdsplads. Når vi taler om Team Renta, taler vi om et hold, der arbejder hånd i hånd som en velsmurt maskine.

Hos Renta er samarbejde hjertet i alt, hvad vi gør. På tværs af afdelinger og geografiske placeringer står medarbejderne sammen som en enhed, altid klar til at støtte hinanden og levere den bedste service til kunderne.

Det er denne kultur af samarbejde og fællesskab, der gør Renta til mere end bare en virksomhed. Det gør os til en familie, hvor hver enkelt medarbejder er en vigtig brik i et større billede af succes og kundetilfredshed.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

KZ
Klaus Zielger
Salgschef
+45 30507205 kzi@renta.dk

Send til en kollega

0.062