23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renta viser flaget på Roskilde Dyrskue

Renta udstiller for første gang på Roskilde Dyrskue

Denne weekend går det løs med Danmarks største dyrskue - Roskilde Dyrskue - og blandt de 450 udstillere kan man i år for første gang også møde Renta A/S.

- Når jeg har gået her som besøgende, har det slået mig, hvor mange landmænd, entreprenører med videre, der kommer på skuet. Så jeg tænkte, at her skal vi også være, skabe nye relationer og vise de mange løsninger, vi byder på, forklarer Bo Backman, afdelingsleder i Hedehusene, om Rentas debut på dyrskuet.

Rentas stand på det udsolgte udstillingsareal vil blandt andet præsentere et par gravemaskiner, dumpere, lifte, teleskoplæsser, elektrisk UTV, lastbillift og en seks-personers letvogn, som eksempelvis jordbæravlere kan have stor glæde af.

- Både entreprenører og landmænd har jo ofte deres eget grej, men vi vil gerne vise, at vi kan træde til som et godt supplement. Hvis de for eksempel har rygende travlt i høstsæsonen, og en kompressor går ned, eller en teleskoplæsser går i stykker, så har de brug for en stærk samarbejdspartner, der kan løse problemet akut. Hvis man skal pille spalter ud af en svinestald, så har vi også lifte, der kan køre ind og løfte de spalter - det er sikkert ikke alle, der er klar over det, påpeger Bo Backman.

Han tilføjer, at Rentas lifte også er en nem og sikker løsning, hvis gårdejere for eksempel skal op for at reparere skorstene, ventilation, udhæng eller andet.

- Jeg er selv fra landet og har set nogle lidt 'alternative' måder at komme i højden på, men vi skal jo alle sammen gerne komme hele hjem til fyraften, fastslår han.

Bo Backman og hans kolleger glæder sig 'helt enormt' til at møde glade, spændende besøgende og potentielle kunder på Roskilde Dyrskue, som sidste år blev besøgt af knap 114.000 gæster.

Åbningstider på Roskilde Dyrskue:

Fredag 31. maj: 8.00 – 21.00

Lørdag 1. juni: 8.00 – 21.00

Søndag 2. juni: 8.00 – 17.00

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

BB
Bo Backmann
bba@renta.dk

Send til en kollega

0.047