23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Poul Sejr Nielsen vinder stor fjernvarme rammeaftale

M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen. Aftalen dækker perioden fra medio 2024 til 2030 og omhandler specifikt fjernvarmekonverteringer i Herlev og Ballerup kommune.

Med en plan om at gennemføre 30-50 fjernvarmekonverteringer hver uge, står vi over for en betydelig og udfordrende opgave. Omfanget giver os mulighed for at anvende og videreudvikle vores dybe erfaringer inden for fjernvarme. Det giver os også en unik chance for at finjustere vores tilgang og processer, hvilket sikrer den højeste kvalitet af vores arbejde.

Som underentreprenør til MJ Eriksson ser vi frem til at fortsætte vores samarbejde, hvor vi kan bringe vores ekspertise og tekniske indsigt i spil. Vores erfaring er afgørende for at navigere i de komplekse udfordringer, projektet stiller, og hver ny udfordring ses som en mulighed for læring og forbedring. Vi vægter samarbejdet højt, da det er gennem disse samarbejder, at vi kan opnå de bedste resultater.

Jonas Bach, Poul Sejr Nielsen, udtrykker sin taknemmelighed og ære over at være en del af overgangen til fjernvarme: 

"𝘋𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘯 æ𝘳𝘦 𝘢𝘵 𝘷æ𝘳𝘦 𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘭 𝘢𝘧 𝘥𝘦𝘯𝘯𝘦 𝘢𝘧𝘵𝘢𝘭𝘦, 𝘴𝘰𝘮 𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘬𝘶𝘯 𝘣𝘦𝘬𝘳æ𝘧𝘵𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘳𝘰𝘭𝘭𝘦 𝘪 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦𝘯, 𝘮𝘦𝘯 𝘰𝘨𝘴å 𝘨𝘪𝘷𝘦𝘳 𝘰𝘴 𝘮𝘶𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘬𝘴𝘦 𝘰𝘨 𝘧𝘰𝘳𝘣𝘦𝘥𝘳𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘺𝘥𝘦𝘭𝘴𝘦𝘳. 𝘈𝘵 𝘥𝘦𝘭𝘵𝘢𝘨𝘦 𝘪 𝘴å𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘢𝘯𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘥𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘢𝘧 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘵𝘦𝘢𝘮'𝘴 𝘩å𝘳𝘥𝘦 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘰𝘨 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘬𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯."

Vi er utrolig glade for denne mulighed, som MJ Eriksson har givet os, og vi ser frem til at påbegynde arbejdet. Med stor forventning og engagement glæder vi os til at bidrage til en grønnere fremtid.

🌱 𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐝𝐞𝐧 formand 𝐝𝐞𝐫 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐥𝐞𝐝𝐞 𝐟𝐫𝐞𝐦𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐠 𝐬𝐢𝐤𝐫𝐞 𝐡ø𝐣 𝐤𝐯𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐭? 🌱
Vi leder efter en formand er kan tage ansvaret og stå i spidsen for vores team i Vestforbrændingens område, hvor vi de næste mange år skal håndtere fjernvarmekonverteringer.  Er du den, der kan binde virksomhed, kunder, lærlinge og montører sammen og skabe resultater?

Besøg psn.dk/jobs eller ring til Jonas Bach på tlf. 23 38 91 70

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj vænge 7
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28518803
P nummer: 1008767692

Kontaktperson

JB
Jonas Bach
jb@psn.dk

Send til en kollega

0.047