23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvidelse af sortimentet: Conmas introducerer ordreplukker

Som leverandør af logistikløsninger er det vores opgave at sikre, at vores kunder får adgang til de mest effektive værktøjer på markedet. Denne gang kan vi løfte sløret for, at vi har udvidet vores sortiment med en ordreplukker. Med vores ordreplukker får virksomheder mulighed for at optimere deres lager- og distributionsprocesser på en helt ny måde.

Vores ordreplukker er en fordelagtig maskine, der er skabt til at håndtere nogle udfordrende opgaver på arbejdspladsen. Udstyret med et lithiumbatteri og intuitive brugergrænseflader giver ordreplukkeren operatørerne mulighed for at navigere gennem lageret med lethed og nøjagtighed. Lithiumbatteriet giver en længere driftstid end de traditionelle syrebatterier. Lithiumbatteriteknologien gør det muligt at oplade batteriet efter behov, og dermed forhindrer det batteriet i at blive afladet helt. Herudover yder et lithiumbatteri altid 100 % af dets kraft, hvoraf syrebatterier kun yder omkring 80 % af deres kraft.

Vores ordreplukker er ikke designet til en bestemt branche eller type virksomhed. Tværtimod er den designet til at kunne tilpasses og imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder, herunder detailhandel, fødevareindustri, distributionscentre, lagre og meget mere.

Fra at plukke små varer i et højt tempo til håndtering af større og tungere genstande med lethed, er vores ordreplukker den ideelle løsning for virksomheder, der ønsker at optimere deres lager- og distributionsprocesser.

Kontakt os i dag på 99 235 235 for at lære mere om, hvordan vores ordreplukker kan hjælpe med at optimere dine lager- og distributionsprocesser. Du kan også finde vores ordreplukker her.

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.047