23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værkstedscontainerer til Femernbyggeriet

På byggepladsen ved Rødby står der specialdesignet værkstedscontainere fra BOXIT til opbevaring af tungt maskineri. Disse containere er skræddersyet til at rumme kundens materiale og er derfor velegnede til håndtering af det tunge udstyr, som anvendes i projektet.

20-fods værkstedscontainerer til Femern

Disse specialdesignet containere er baseret på standard 20-fods modeller, men er blevet forberedt til installation af lys, elektricitet og ventilation. Anvendelsen af disse containere kræver tilstedeværelse af indvendigt lys, hvilket er grunden til, at der er blevet monteret lys i loftet.

Multifunktionelle specialcontainere

Containere er også tænkt som små arbejdsstationer og er derfor udstyret med elektricitet og ventilation for at sikre et behageligt arbejdsmiljø. Elinstallationen omfatter både volt og ampereudtag samt relæer.

Kundetilpasset farvevalg

Containerne er blevet malet i en mørk grå farve efter kundens ønske. Blandt de specialopbyggede containere findes også en sidedørscontainer, som med sin næsten 6 meter lange åbning er ideel til både opbevaring af materialer med lange dimensioner og som adgangsvej under arbejdsprocessen.

Specialtilpasset indretning med reoler

I en af containerne er der monteret reoler, der er fremstillet af solidt jern og placeret langs begge sider af containeren. Disse reoler er designet specifikt til opbevaring af tungt værktøj som løfteudstyr og kroge. Bredden er tilpasset til at sikre fri bevægelighed i midten langs reolerne.

Indretning med arbejdsbord

En af containerne fungerer som en lille ekstern arbejdsstation med et arbejdsbord og specialbyggede reoler. Der er også plads til en kompressor langs den ene langside.

Vælg den rette størrelse og tilvalg

En værkstedscontainer kan designes og opbygges individuelt efter behov og ønsker. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser såsom 10, 20 eller 40 fods containere alt afhængigt af pladsbehovet. Samtidig kan der tilvælges isolering og ekstra sikkerhed i form af påmonterede containerlåse for at sikre kundens materialer i aflåst tilstand.

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktperson

BC
BOXIT Container
container@boxit.dk

Send til en kollega

0.047