23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi introducerer Alphacore - En ny dimension inden for isolering!

Kingspan Insulation har lanceret AlphaCore Pad, en A2-s1,d0-klassificeret isoleringsplade til brug bag ventilerede facader med en hydrofob kerne, der opnår en varmeledningsevne på kun 0,020 W/mK.

AlphaCore Pad er velegnet til brug bag ventilerede facadesystemer på alle bygninger, uanset bygningstype, højde, konstruktion og placering - og kan give et tyndere alternativ til konventionelle Euroclass A-klassificerede isoleringsprodukter - hvilket åbner op for nye muligheder inden for design.

Den består af en monolitisk mikroporøs silica-kerne, som er syet ind i glasfiberstof. Denne innovative, hydrofobe kerne giver forbedret modstandsdygtighed i udfordrende facadesystemer.

Dets Euroclass A2-s1,d0-klassificering er blevet grundigt vurderet i henhold til Assessment and Verification of Constancy of Performance (AVCP) System 1 for EN 13501-1 Reaction to Fire. Produktet understøttes også af førende on- og offline teknisk support i alle projektfaser, fra den første specifikation til vedligeholdelse.

 

Forbedring af bygningers ydeevne

Kingspans kernestrategi er struktureret omkring fremstilling af et komplet spektrum af løsninger, der kan opfylde de udfordrende krav, som byggebranchen står over for i det 21. århundrede. ”Better buildings for a better world” ligger i vores DNA. Vi er fokuseret på at være banebrydende for den næste æra af byggeprodukter. I betragtning af kompleksiteten i det byggebranchen, og behovet for renovering, er det klart, at det vil kræve et fuldt spektrum af isoleringsløsninger at bevæge sig i denne retning.

Vores isoleringsforretning i Norden har nu lanceret vores seneste fremskridt inden for næste generations isolering. Produktet er en hydrofob mikroporøs silica-isoleringsplade, der er ideel til projekter, der kræver en løsning med førsteklasses ydeevne. Med en brandklasse på A2-s1, d0 og en varmeledningsevne på kun 0,020 W/(m·K), giver isoleringspladerne en slank isoleringsløsning til til brug bag ventilerede facadesystemer sammenlignet med traditionelle A1- eller A2-klassificerede isoleringsmaterialer.

Lanceringen af dette produkt åbner op for nye dimensioner inden for design og leverer en tynd og elastisk isoleringsløsning, der kan bruges bag facadesystemer.

Kingspan Insulation ApS
Langebjergvænget 18C
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35891803
P nummer: 1019484315

Kontaktperson

Anja Cronholm
Marketing Manager for de nordiske lande
+45 26184433 anja.cronholm@kingspan.com

Send til en kollega

0.047