23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fælles uddannelse giver større forståelse for sikkerheden på vejprojekter

Det fælles sprog, som man opnår ved at uddanne sig sammen, forbedrer samarbejdet på vejprojekter. Og bedre samarbejde giver bedre sikkerhed. 

Et velfungerende samarbejde er kernen i ethvert succesfuldt projekt. På vejprojekter et der tilmed mulighed for, at samarbejdet kan hjælpe med at styrke sikkerheden. Et grundlæggende element for at opnå det optimale samarbejde er en fælles forståelsesramme og et fælles sprog mellem de forskellige aktører. 

 

Er du nogensinde stødt på udfordringer i kommunikationen med andre faggrupper på dine projekter? VEJ-EU's kursus Vejen som arbejdsplads tilbydes til alle aktører på tværs af funktion. Det hjælper ikke blot til at fremme forståelsen mellem forskellige faggrupper, men øger også – i kraft af fælles forståelse og fælles sprog - sikkerheden på arbejdspladsen. Kurset skaber et unikt fællesskab, hvor deltagerne, uanset deres specifikke rolle i projektet, uddannes sammen og udvikler en dybere forståelse for hinandens arbejdsbetingelser.

 

Forestil dig dynamikken og den øgede effektivitet, der opstår, når alle involverede parter - fra projektering til godkendelse og udførelse - har gennemgået den samme e-læringsproces, løst de samme opgaver, hjulpet hinanden med gruppearbejde og bestået den samme eksamen. Den fælles indsats skaber et solidt fundament for samarbejdet og sikrer, at alle taler det samme sprog - bogstaveligt talt. 

 

Siden 1. januar 2004 har Vejdirektoratet krævet, at alle der arbejder på statslige vejarealer, skal have gennemført "Vejen som arbejdsplads" inden for de seneste fem år - et krav, som også gælder for mange kommunale projekter. Denne tilgang sikrer, at sikkerheden altid er i højsædet, og at alle, der bidrager til arbejdet på de danske veje, har de nødvendige kompetencer til at udføre deres arbejde sikkert og effektivt.

 

Hos VEJ-EU er vi stolte af at være en nøgleleverandør af denne essentielle viden, som styrker sikkerheden og samarbejdet på danske veje. Gennem mere end to årtiers erfaring har vi set den positive indvirkning, vores kursus har på projektsamarbejde og -sikkerhed. De mest betydningsfulde fordele opnås, når alle lærer sammen, deler erfaringer og udvikler et fælles sprog om sikkerhed - til gavn for kolleger, trafikanter og dem selv.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.047