23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anlægsgartner Gottlieb A/S - Styrker Fællesskabet

Anlægsgartner Gottlieb A/S styrker fællesskabet gennem spændende partnerskaber for 2024. De støtter unge talenter som springrytteren Anna Steen Nielsen og lokale idrætsklubber som Skibby og Kirke Hyllinge. Derudover engagerer de sig i ungdomshold og sportsgrene som fodbold, svømning og basketball. Deres partnerskaber omfatter også lokale idrætsforeninger og faciliteter som Svømmebadet og Minigolfbanen samt events som Hotcup mountainbikeløb i Nordsjælland. Målet er at bygge bro mellem erhvervslivet og idrætten for at styrke fællesskabet lokalt.

Vi er begejstrede for at dele vores spændende nye partnerskaber i 2024! Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er vi stolte af at støtte og samarbejde med en række fantastiske talenter og lokale idrætsforeninger. Lad os tage et nærmere kig på vores unikke partnerskaber og de værdier, vi deler:

Anna Steen Nielsen - Unge Talentfulde Springrytter 🏇🌟

Vores stolthed og glæde - Anna Steen Nielsen! Vi støtter den unge, talentfulde springrytter, der symboliserer passion, dedikation og ekspertise. Hendes rejse inspirerer os til at stræbe efter det bedste og gøre det umulige muligt.

Lokale Idrætsklubber - Hjerte for Fællesskabet ❤️🏀⚽🏸

- Skibby Idrætsklub

- Kirke Hyllinge Idrætsforening

- Holbæk Idrætsforening

- Pige fodbold Kirke-Hyllinge

Vores engagement i lokale idrætsklubber styrker båndet i vores lokalsamfund. Det handler ikke kun om sport; det er om at dyrke fællesskabet, skabe stærke relationer og støtte vores unge talenter i at blomstre.

Ungdomshold og Sportsgrene 🥇⚽🏀

- FFB (Frederikssund Fodbold U8)

- Slagelse Svømning

- Padel East

- TFN Basket (Næstved)

- BK Amager Basket

- FC-Roskilde

- RB-Ungdom

- FC-Hornsherred Piger

- Svorgerslev Pigefodbold

Vi er begejstrede for at støtte næste generation af idrætsudøvere og se dem vokse og trives i deres respektive sportsgrene. Deres energi og engagement er smittende, og vi er glade for at være en del af deres rejse mod succes!

Anna Nielsen Ridning, Skibby og Kirke Hyllinge Badminton, Skibby Aktive 🏸🌟

Vi værdsætter vores partnerskab med disse lokale idrætsforeninger, der fremmer sportsglæde og fællesskab. Sammen danner vi et stærkt fundament for sporten i vores område.

Sæby-Gershøj Svømmebad og Minigolf 🏊‍♂️⛳

At støtte lokale faciliteter som Svømmebadet og Minigolfbanen er vores måde at investere i sjove og sunde aktiviteter for både børn og voksne. Lad os bevæge os og have det sjovt sammen!

Hotcup - Mountainbikeløb i Nordsjælland 🚵‍♂️🏞️

Hotcup er mere end et løb; det er en udfordring, et eventyr og en oplevelse af fællesskab. Vi er stolte af at støtte denne fantastiske begivenhed, der forener mountainbikeentusiaster og naturelskere fra hele Nordsjælland.

Vi er begejstrede for at bygge bro mellem erhvervslivet og idrætten samt for at styrke fællesskabet gennem vores partnerskaber. Tak, fordi I er med os på rejsen mod succes og fællesskab! 💚🌿

#AGSFællesskab #GottliebStøtterSporten #SammenForSuccess #anlægsgartnergottlieb

Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724

Send til en kollega

0.064