23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fortkaj-boliger og skøjtehal for Jönsson A/S

Electable sørgede for effektiv eksekvering af de tekniske installationer i byggeriet af 7.900 kvm. boliger ved Fortkaj i København. Det gode samarbejde med totalentreprenøren Jönsson A/S blev efterfølgende videreført i den nye skøjtehal i Gladsaxe Skøjtehal.

Projektleder Thomas S. Hansen fra Jönsson A/S havde ansvaret for de tekniske installationer på byggeriet af 81 DGNB-certificerede lejligheder ved Fortkaj i Københavns Nordhavn. Projektet havde en stram tidsplan. Derfor havde han brug for at finde en el-entreprenør, der kunne håndtere den tidskritiske opgave. Electable blev valgt til at udføre alle installationer i byggeriet, herunder belysning til gården og lejlighederne, røgalarmer, ventilation, porttelefoner samt fiberoptisk forbindelse og datainstallationer.

- Fra dag ét kunne vi mærke, at Electable havde teknisk ekspertise og en god forståelse for projektet. De havde altid havde en løsning klar, når der opstod spørgsmål eller udfordringer. Deres proaktive tilgang, eksekvering og generelle evne til at styre processen var afgørende for, at vi kunne overholde alle deadlines, fortæller Thomas S. Hansen.

Tidlig involvering sikrer bedre løsninger

Fundamentet for den gode proces blev lagt i de tidlige faser, hvor Electable blev inddraget for at optimere projekteringen af de tekniske installationer. På den måde sikrede Jönsson A/S, at teknikken kunne tilgodese både bygherren og ikke mindst de kommende beboere.

– Når vi er med fra begyndelsen, får vi mulighed for at forme og tilpasse projektet efter slutbrugernes behov. Brugbarheden kommer virkelig i fokus og sikrer, at slutbrugerne får den bedst mulige løsning. Et eksempel er implementeringen af DAS (Distributed Antenna System) systemer, der sikrer, at der ikke opstår problemer med mobilsignaler i boligkomplekset, forklarer Mats S. Nilsson, der er teknisk direktør hos Electable.

Samarbejdet fortsatte på Gladsaxe Skøjtehal

Efter et vellykket samarbejde på Fortkaj fortsatte Jönsson A/S og Electable samarbejdet i Gladsaxe, hvor der i efteråret 2022 blev taget første spadestik til en ny skøjtehal med plads til 1.600 tilskuere. Her har Electable haft ansvaret for alle el-installationer, herunder belysning, talevarslingssystemer og solcelleanlæg.

– Det er vigtigt for os at have underentreprenører, der altid tænker fremad, er stærk på projektstyring og kan bidrage til udviklingen af vores projekter. Det formåede Electable i høj grad at imødekomme på projektet ved Fortkaj. Derfor var det oplagt at for os at fortsætte samarbejdet med den nye Gladsaxe Skøjtehal, siger Thomas S. Hansen.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.049