23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dymak HQ i Odense – første levering er i hus

Profile A/S leverer limtræ og CLT til Dymaks nye hovedkvarter, hvor målet er at opføre én af de mest bæredygtige kontorbygninger i Danmark.

Torsdag den 4. april 2024 leverede Profile A/S, i samarbejde med Cj Group A/S og via Bygma Aarhus, første sending limtræ og CLT til Dymaks nye hovedkvarter i Odense.

Projektet er tegnet af BIG, Bjarke Ingels Group A/S, som har fokus på at afspejle Dymak’ s virksomhedsværdier: Gennemsigtighed, Dynamik, Innovation og Troværdighed. Målet er at opføre én af de mest bæredygtige kontorbygninger i Danmark. Bygningen forventes at opnå en DGNB Guld-certificering med tillægsudmærkelsen DGNB Hjerte.

DGNB vurderer et byggeri på både social, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed. DGNB Guld gives ud fra et performanceindeks på 65%, som er det næsthøjeste. DGNB Hjerte gives for udmærkelser på bl.a. trivsel og indeklima.

Hos Profile A/S er vi stolte af at være en del af dette helt særlige byggeprojekt, og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde, der skal få os i mål med det 2800 m2 store hovedkvarter.

Se andre af vores projekter med CLT og limtræ.
Læs vores håndbog om CLT og limtræ.

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394
P nummer: 1003055893

Send til en kollega

0.031