23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecostat Element: Ny termostat giver mere komfort

hansgrohe Ecostat Element sænker vandforbruget og sørger for høj komfort under bruseren med intuitiv betjening og smarte funktioner.

De nye bruse- og kartermostater Ecostat Element fra hansgrohe bidrager med komfort, sikkerhed og krom eller mat sort design. Bruserspecialistens nye termostater byder ikke blot på en fremragende bruseoplevelse men hjælper også med at spare på vand- og energiforbruget. hansgrohe Ecostat Element overbeviser samtidig med et enkelt, retlinjet design og gennemtænkt betjening. De nye termostater er klar til salg nu.

Pålidelig og effektiv bruserstyring

De nye, frembyggede hansgrohe-termostater sparer på vandet og dermed også på energi til opvarmning, uden at det går ud over komforten. Den integrerede EcoStop+-funktion begrænser vandgennemstrømningen til højst seks liter i minuttet som udgangspunkt. Ved at trykke EcoStop+-knappen ind kan vandmængden øges til den ønskede mængde. Takket være hurtig og præcis indstilling af temperaturen spares der yderligere på vandet, da der ikke når at løbe meget vand ud i afløbet, inden temperaturen er perfekt.

SafetyStop-knappen forhindrer, at man skolder sig på for varmt vand, og samtidig bidrager den til energibesparelser – en beroligende tanke under den daglige brug. Den justerbare temperaturbegrænsning giver ro i sindet: Her indstilles en absolut maks.-temperatur på termostatens kartusche, som ikke kan overskrides – heller ikke ved at trykke på SafetyStop-knappen. Herudover udligner hansgrohe Ecostat termostatteknologien helt automatisk udsving i vandtrykket, så pludselige temperatursvingninger forhindres.

Kompromisløst høj designkvalitet

Ud over sin funktionalitet overbeviser hansgrohe Ecostat Element også med sit afbalancerede design og talrige forbedringer, der gør den daglige brug af vand til en harmonisk kvalitetsoplevelse. Intuitive farvemarkeringer og symboler gør betjeningen af termostaten endnu mere brugervenlig, og knapperne på grebenes bagside er diskrete men samtidig lette at trykke på. De runde greb med en oval forhøjning er lette for fingrene at betjene, også med våde eller sæbeglatte hænder. Med sit slanke design og enkle udtryk kan Ecostat Element kombineres med en lang række forskellige produktserier fra hansgrohe.

Ecostat Element fra hansgrohe findes både som brusetermostat, der frit kan kombineres med en håndbruser og bruserslange, og som kar-/brusetermostat, der også har en kartud til at fylde badekarret – begge i krom og mat sort.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047