23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag Esbjergs magiske eventyrskov!

Eventyrskoven udgør fase to i et firfoldigt projekt, der inviterer til naturoplevelser på en hævet boardwalk. Her væves elementer som en skovbro, 'kig-op' og 'kig-ned' møbler, en skovscene og hængekøjer sammen med fortryllende lysinstallationer for en magisk skovvandring.

Spektrumparken i Esbjerg, en imponerende grøn vision på størrelse med 34 fodboldbaner, er nu blevet mere virkeliggjort med afslutningen af Eventyrskoven, den anden af fire forskelligartede områder. Denne nyeste tilføjelse til parken byder på en unik blanding af rekreative faciliteter, herunder en stemningsfuld scene med tilskuerpladser, indbydende træstier og en række platforme skabt for at fremme kreativ udfoldelse og afslappende fordybelse.

Udført med engagement for bæredygtighed, er hver struktur, inklusive en malerisk træbro, konstrueret af Wood-ways.com ved brug af FSC certificeret hårdttræ, sikrende både holdbarhed og æstetik. Stierne, der snor sig gennem parken, er løftet 50 cm over jorden, en højde der sikrer harmoni mellem menneskelig aktivitet og dyrelivets vandringer.

Med stierne nu fuldført, kan Esbjergs borgere af alle generationer finde et tilflugtssted i Eventyrskoven. Her kan de tage en pause fra hverdagens travlhed og fordybe sig i natur- og samvær i omgivelser, der er lige så smukke som de er fredfyldte. Spektrumparken har forvandlet dette område til et sted, hvor fantasi og fællesskab blomstrer side om side.

Wood-ways.com A/S
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32839800
P nummer: 1015975179

Send til en kollega

0.047