23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frandsen & Søndergaard K/S søger erfaren VVS-ingeniør

Hos Frandsen & Søndergaard K/S er vi engagerede i en række spændende og bæredygtige byggeprojekter og har flere projekter i vores pipeline. For at styrke vores hold søger vi en erfaren VVS-ingeniør, der vil indgå i vores team.

Hos Frandsen & Søndergaard K/S er vi engagerede i en række spændende og bæredygtige byggeprojekter og har flere projekter i vores pipeline. For at styrke vores hold søger vi en erfaren VVS-ingeniør, der vil indgå i vores team.

Vi er på forkant med både den tekniske udvikling og den bæredygtige omstilling og arbejder konstant med de nyeste teknologiske løsninger. Vi har en stærk fokus på implementering af bæredygtighed i vores projekter og stræber efter at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger.

Om stillingen:

Som vores nye VVS-ingeniør bliver du en del af vores dedikerede team i Frandsen & Søndergaards afdeling for energi, VVS og ventilation. Vi sætter en ære i at levere rådgivning af høj kvalitet og trives i et inspirerende fagligt miljø med fokus på samarbejde og gensidig sparring.

Krav til ansøgere:

  • Baggrund som VVS-ingeniør eller VVS-installatør.
  • Minimum 3-5 års erfaring fra rådgiverbranchen.
  • Erfaring med DGNB vil være en fordel, men er ikke et krav.
  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationskompetencer.
  • Engagement og proaktivitet.
  • Interesse for bæredygtige og bygbare løsninger.
  • Evne til at samarbejde med andre faggrupper.

Om Frandsen & Søndergaard K/S:

Frandsen & Søndergaard er blandt de ældste ingeniørhuse i Danmark, med placering i Aalborg. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1959 og har dermed stolte traditioner i arbejdet med de klassiske ingeniørdiscipliner.

Vores mission er at hjælpe kunder og samarbejdspartnere med at sikre, at deres investeringer i byggeriet bidrager positivt til den grønne omstilling og samtidig lever op til nationale og internationale klimamålsætninger.

Vi lægger særlig vægt på bæredygtighed i byggeriet, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Ved at anvende de nyeste digitale værktøjer kan du være med til at udvikle bygbare og mere bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed.

Er du klar til at flytte grænserne for dit fag i et miljø præget af samarbejde og tillid?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os!

For mere information og ansøgning, besøg vores hjemmeside eller kontakt os direkte

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår ansøgninger løbende.

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.062