23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SYSTRA vinder sammen med Netcompany rammeaftale om IT-systemet Internet Markkort

SYSTRA har som underrådgiver til Netcompany vundet rammeaftalen på IT-systemet Internet Markkort (IMK) for Landbrugsstyrelsen.

Internet Markkort (IMK) er en kort-relaterede del af Landbrugsstyrelsens ansøgnings- og administrationssystem til ansøgning, tildeling og kontrol af støttemidler til landbruget. IMK tilbyder en detaljeret og geografisk funderet elektronisk understøttelse af processen omkring arealbaserede landbrugsstøtteordninger. SYSTRA udviklede det oprindelige system tilbage i 2008 og er sammen med Netcompany i forvejen en del af det leverandørteam, der har ansvaret for drift, vedligehold og videreudvikling IMK.

- Vi er utrolig glade for at kunne fortsætte vores gode samarbejde med Landbrugsstyrelsen som underrådgiver til Netcompany på denne rammeaftale. SYSTRA var med til at udvikle det eksisterende system, så vi er glade for fortsat at kunne være med til at understøtte de 30.000 ansøgere, som vil bruge systemet til at indtegne deres marker - fortæller direktør Ei Skop

Rammeaftalen omfatter drift, support, vedligehold og udvikling af IT-systemet IMK og tilknyttede systemer samt indledende ydelser, support, applikationsdrift, vedligeholdelse samt bestillingsydelser for systemet de næste fire år.

Om Internet Markkort
Som en af sine væsentligste opgaver skal Landbrugsstyrelsen udbetale landbrugsstøtte i Danmark, hvoraf størstedelen er finansieret af EU. EU stiller en række krav til administrationen for, at Landbrugsstyrelsen kan opretholde sin status som udbetalingsorgan, og en del af disse krav løftes i IMK.   

 Centralt i IMK er Markblokregisteret, som er Landbrugsstyrelsens administrationsgrundlag for sagsbehandling og udbetaling. Registeret indeholder bl.a. markplaner, landskabselementer og baggrundskort. 

 SYSTRA samarbejder også med Landbrugsstyrelsen på andre projekter som fx Centralt Bigårdsregister.

Læs mere om Internet Markkort.

 

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Johan Hartnack
Afdelingschef
jhartnack@systra.com

Send til en kollega

0.047