23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Group leverer dokumentation til A. Enggaards Byggeri ved Odense Hav

CB Group har fået en spændende opgave hos A. Enggaard, som er i gang med et imponerende byggeprojekt ved Odense Havn. Og CB Groups ekspertise inden for bygningstests sikrer, at byggeriet lever op til de høje krav, bygherre har sat.

Udløber
12. juli 2030

CB Group hjælper A. Enggaard med byggeprojekt ved Odense Havn. De tre karréer, der strækker sig op til 7. etage, udgør i alt 346 boliger og inkluderer også erhvervsarealer med mulighed for cafédrift og andre udadvendte funktioner.

CB Groups ekspertise inden for bygningstests sikrer, at byggeriet lever op til de høje krav, bygherre har sat, herunder en DGNB-Guld certificering.
 
“Vi er utrolig stolte af, at valget er faldet på os.” udtaler direktør Kasper Rudolfsen og fortsætter “Det er jo en stor opgave og der er mange målinger, der kræver at hver konsulent er velforberedt på dagen, samtidig med at vi skal være klar til at passe opgaven ind i byggebranchens altid uforudsigelige hverdag.”

Opgaven indeholder naturligvis det samlede koncept Tryg Trykprøvning og energimærkningen på alle 3 karréer. Derudover leveres der dokumentation i form af lydmålinger, termografi, radon- og VOC-måling samt kontrol af tætheden i teknikskakte i form af såkaldte røgtests.
 
Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på https://cbgroup-erhverv.dk og du er altid velkommen til at kontakte os.
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.063