23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC leverer specialløsning til Copenhagen Historic Grand Prix

Copenhagen Historic Grand Prix har været afholdt i København siden 2001, og hvert år har det krævet en række ændringer på vejene. DAV NORDIC har nu udviklet en specialløsning, som gør en vigtig vejændring nemmere og hurtigere at udføre til fremtidige løb.

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. Racerløbet, der fejrer gamle klassiske og historiske biler har været afholdt siden 2013 ved Bellahøj i København. Med mere end 38.500 gæster og 150 kørere er der stor opbakning til løbet.

Trafikændringer på vejene

I det meget befærdede kryds Borups Alle/Frederikssundsvej leder en fodgængerovergang, gående trafikanter over den 6-sporede vej. For at sikre trafikanterne er der trafikmoduler på vejen, og indtil nu har det været en stationær løsning, som opbygges på vejen. Den løsning er tidskrævende at fjerne og kan tage op til en uge at genetablere samtidig med, at processen er til stor gene for trafikken. Derfor har krydset haft en midlertidig løsning i en længere periode, imens man har ledt efter en bedre og mere sikker løsning. Den er fundet nu.

Ny fleksibel trafiksikkerhedsløsning

DAV NORDIC, som er førende leverandør inden for trafiksikkerhed har udviklet en specialløsning til vejkrydset. Løsningen består af modulopbyggede trafikmoduler, som skydes sammen og boltes fast til underlaget. Det betyder, at de kan fjernes hurtigt og genetableres på under et døgn efter afslutning på løbet. Trafiklysmasten, som er på stedet kan monteres særskilt med eller uden trafikmodul, og det gør løsningen meget fleksibel. Der er leveret 3 moduler, som består af 7 enheder, og det er den første specialløsning inden for DAV NORDICS store sortiment af mobile trafikmoduler, der er fremstillet. 

Se vores sortiment her.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.06