23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DVI opnår DS/EN ISO 9001:2015 Certificering: En Milepæl i Kvalitetsstyring

Det er med stor glæde og stolthed, at vi hos DVI kan annoncere vores nylige opnåelse af DS/EN ISO 9001:2015-certificeringen. Denne bedrift er et bevis på vores uophørlige engagement i kontinuerlig forbedring og kvalitetsstyring, som opfylder de højeste internationale standarder.

Det er også en hyldest til det kollektive arbejde og dedikation, som vores team har udvist for at optimere vores processer og systemer, og dermed sikre levering af produkter af højeste kvalitet til vores kunder.

At blive certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015-standarden indebærer ikke blot at opfylde kravene, men også at demonstrere en vedvarende forpligtelse til kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed. Vi er fast besluttede på at opretholde denne standard og stræber konstant efter at forbedre vores arbejdsprocesser og -procedurer.

Denne certificering er resultatet af et holdarbejde, der spænder fra vores ledelsesteam til vores produktionslinje. Vi ønsker derfor at udtrykke vores taknemmelighed over for hver eneste medarbejder hos DVI. Det er deres utrættelige indsats, engagement og hårde arbejde, der har gjort denne præstation mulig. Uden deres dedikation ville vi ikke have nået denne milepæl.

Vores forpligtelse til kvalitet og kontinuerlig forbedring stopper ikke her. Vi ser frem til at bygge videre på denne succes og fortsætte med at levere produkter og tjenester af højeste standard til vores kunder over hele verden.

Samlet set markerer vores opnåelse af DS/EN ISO 9001:2015-certificeringen ikke blot en bedrift for DVI, men også et løfte om fremragende kvalitet og service til vores kunder. Vi ser med optimisme frem til fremtiden og de muligheder, det bringer med sig, velvidende at vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed forbliver urokkeligt.

Vi takker vores medarbejdere, vores partnere og vores kunder for deres støtte på denne rejse mod kontinuerlig forbedring.

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.047