23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fordel: VSA til dig der har travlt

VEJ-EU lancerer hel ny mulighed for intensivt kursus i Vejen som arbejdsplads med certifikat på både Trin I og Trin II på kun to dage.

 

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at skulle tage kurset Vejen som arbejdsplads i to omgange, hvis man har brug for at få certifikatet på Trin II i en fart.

Hidtil har man først skulle gennemføre kurset Vejen som arbejdsplads Trin I og så efter en periode gå videre på Vejen som arbejdsplads Trin II. Det er smart for nogle, som måske vil afprøve det de har lært på Trin I, før de kaster sig over Trin II.

Men hvis du har travlt og vil gerne have certifikatet i hus, så du kan komme i gang med at løse de opgaver som certifikatet giver adgang til, kan du nu tage begge forløb på to intensive dage. Det kan fx være, at man har fået et stykke arbejde for Vejdirektoratet og er ivrig for at komme i gang.

To intensive dage så har du certifikat på Trin I og Trin II
Kurset holdes over to intensive dage, hvor der er fuld fokus på kompetencer og læring. Der arbejdes koncentreret fra morgen til et stykke ud på aftenen, og næste dag går vi i gang fra morgenstunden.

Når du går hjem på dag to har du været gennem kursus og eksamen på begge trin og hvis du består eksamen, får du certifikatet med hjem ved slutningen af dag to. Det kræver, som det også gør normalt, at du har gennemført en e-læring inden det fysiske kursus.

Det er planlagt sådan, fordi der i den intensive form også skal være tid til netværk og dialog både mellem kursister og mellem undervisere og kursister, så vi sikrer at du har lært alt det, der skal til, for at arbejde med sikkerhed, fremkommelighed og arbejdsmiljø på vejen, når du kommer retur til firmaet.

Erfarne undervisere som selv arbejder i praksis
Kurset ledes af vores erfarne undervisere, som kommer med mange års praktisk erfaring ude fra virkeligheden. De skaber en ramme, hvor der er masser af referencer til din virkelighed og de ved også, hvor skoen trykker.

Vi har indtil videre blot sat et enkelt forløb i kalenderen, og der er god interesse. Hvis den fortsætter, åbner vi selvfølgelig for nye hold.

Læs på vores hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig: Vejen som arbejdsplads intensiv

OPSUMMERING AF FORDELE:

1. Optimeret tidsforbrug:
Vi forstår, at din tid er værdifuld. Derfor har vi skabt et kursus, der giver dig mulighed for at opnå begge certifikater på blot to intensive dage, så du har lavest muligt driftstab i virksomheden.

2. Skræddersyet til travle professionelle:
Uanset om du står over for en spændende opgave eller blot ønsker at være klar til fremtidige udfordringer med styrkede færdigheder, er dette kursus ideelt til dig, der har travlt.

3. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten: 
Vores erfarne undervisere sikrer, at du ikke kun opnår certificering, men også udvikler kendskab til konkret løsning af opgaver indenfor sikkerhed, fremkommelighed og arbejdsmiljø på vejen.

4. Inkluderet e-læring:
For at forberede dig bedst muligt skal du som hidtil gennem en e-læring, der forbereder dig til gennemførelse af begge trin.

5. Mulighed for netværk og dialog:
Under kurset får du ikke kun mulighed for at lære fra vores erfarne undervisere, men også for at netværke med dine kolleger og deltage i inspirerende samtaler.

6. Økonomisk og tidsbesparende:
Med et kursusgebyr på 9.500 kr. ekskl. moms, er dette intensive kursus en investering i din karriere, der vil hjælpe dig hurtigt frem til certifikatet.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078