23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljø og arbejdsmiljø skal følges hånd i hånd med en god fortjeneste hvis det skal lykkedes

Skal vi komme i mål med miljøindsatsen både inden for det fysiske miljø og arbejdsmiljøet, så skal der tænkes ud af boksen ifht. byggemetoder og byggekomponenter. Det gør vi i Dansk Byggekomponent ApS, hvor vi lægger os i selen for at udvikle og producere byggekomponenter der gavner miljø, arbejdsmiljø og pengepungen. Vi skal greenwashing til livs, og komme med reelle løsninger til en grønnere hverdag.

Det skal være rart at møde ind mandag morgen!!!!!!!!!!!    Så kort kan det siges, når vi designer nye produkter med slutbrugeren for øje - det er et fokuspunkt på udvikling af vores nye byggekomponenter - vi skal skabe et arbejdsmiljø der er behageligt og løser opgaven på en god og sikker måde - det bruger vi meget "energi" på.

Vores motto er: "Det skal være bedre og billigere" - fordi disse to ting hænger uværgeligt sammen - er løsningen god men dyr bliver den i mange tilfælde fravalgt - vælges en billig løsning med deraf følgende dårligt arbejdsmiljø og byggeri, ja så kender vi alle resultatet af dette -

Vores kloakopstropning kan monteres på under den ½ tid af de sædvanlige stålløsninger, den løser en række byggetekniske udfordringer med galvanisk tæring osv., og samtidig er den yderst nem og behagelig at arbejde med - helt uden brug af værktøj. Så bedre og billigere.

Vores nye isoleringsskrue / opstropning, er udviklet til, at fastgøre den hvide isolering under gulve,  på en nem måde, hvor man ikke skal bukke sig, og der monteres rigtigt mange i timen pga. det stejle gevind og hurtige montagehastighed. Produktet er let at flytte rundt med da vægten er minimal. Glasarmeret nylon som vores produkter er lavet af, er et meget stærkt materiale med en lav vægt og ingen kondensskabelse. Så en løsning der kan indbygges på langt under den ½ tid af andre løsninger, og til en meget billigere pris.

Alle vores komponenter fremstilles i Danmark, med kort transport, på en fabrik der er CO2 neutral på el, og hvor vi kan recycle materialerne 100%. (Der er bla. kværne til støbestrenge mm. ved alle maskiner).

VI håber I har lyst til at gå en grønnere fremtid i møde sammen med os, ved at vælge de rigtige byggekomponenter. Vi udvikler og patenterer løbende nye produkter, så hold øje med os.

Dansk Byggekomponent ApS

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.049