23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udforsk Conmas’ udvalg af brugte maskiner

Conmas forhandler et væld af maskiner til byggebranchen. Det store udvalg spænder bredt og rummer derfor trucks, lifte, glasløftere, materielhejs, palleløftere- og stablere. Hver en kategori har en underkategori, hvor det brede skiftes ud med det specifikke. Her finder du specifikke maskiner, som er karakteriseret af bl.a. model, drivmiddel, kapacitet. Med andre ord, er der maskiner til næsten ethvert behov og miljø. Samtlige maskiner, som Conmas forhandler, er med en fast lav pris, som oftest er lavere end hos konkurrenterne, samtidig med at kvaliteten er i top.

Men udover det store udvalg, forhandler Conmas også et udvalg brugte maskiner. Her er der tale om maskiner, som har været udlejet eller solgt. Conmas’ brugte maskiner tæller bl.a.:

  • Trucks
  • Lifte
  • Palleløftere
  • Glasløftere
  • Gravere

Ovenstående udvalg af brugte maskiner varierer fra uge til uge, da der løbende udvælges brugte maskiner, som skal sælges videre billigt, mens andre sælges og forlader lageret. Køb af Conmas’ brugte maskiner gælder kun så længe lager haves og med først til mølle princippet.

Derfor sælger vi brugte maskiner
Conmas’ brugte maskiner sælges ikke videre til en god pris fordi, at deres driftslevetid snart når sin ende. Tværtimod har de mange års drift tilbage i sig. De fungerer alle upåklageligt og fejlfrit – ellers ville salg af brugte maskiner være udelukket. Conmas’ maskiner overholder alle sikkerhedsstandarder og har en fejlfri driftstilstand.

Conmas modtager løbende nye maskiner i sortimentet, og med et i forvejen stort udvalg, så er brugte maskiner nødsaget til at forlade lageret, selvom de ikke nødvendigvis er gamle. F.eks er vores brugte trucks fra årgang 2021, men grundet pladsmangel, skal de sælges billigt. Dette sker via et billigt prisskilt i forruden, som gør det nemt for kunder at spare penge.

Hvorfor købe brugte maskiner? 
Det kan være fordelagtigt at investere i en brugt maskine, hvis behovet ikke rækker til en spritny maskine. Hvis de daglige opgaver ikke påkræver det nyeste udstyr og økonomien heller ikke rækker til det, så er, eksempelvis, en brugt eltruck fra Conmas, som er højest fire år gammel, velegnet til det lille lager, hvor pladsen og godset ikke påkræver mere. Du kan spare mange penge, ved at investere i en brugt, men velkørende maskine, som sikrer dig mange års drift.  

Hold altid øje med nyheder på vores hjemmeside samt Facebook og LinkedIn profil, for at være opdateret på nyheder, messer og projekter.

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.047