23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emissionsfrit materiel og bæredygtige byggepladser

Emissionsfrit materiel: en ny standard for bæredygtighed

Hos Renta er vi stolte af at tilbyde emissionsfrit materiel, der sætter en ny standard for bæredygtighed på byggepladser i hele landet. Vores batteridrevne, elektriske og hybridmaskiner er ikke kun en smart løsning i forhold til miljøet, men også en investering i et sundere arbejdsmiljø.

 

Optimale arbejdsforhold: reduktion af støj, forurening og vibrationer

Vores maskiner reducerer ikke kun støj og forurening, men de bidrager også til at minimere støv og fine partikler. Med ingen udledning af udstødningsgasser, mindst 50% reduktion af støj og færre vibrationer skaber vores materiel optimale arbejdsforhold.

 

Dedikerede specialister: ekspertise i emissionsfrit materiel

Vores dedikerede medarbejdere er uddannede i brugen af emissionsfrit materiel. De står klar til at hjælpe dig med at vælge det rette udstyr, optimere dets anvendelse og give vejledning under hele processen. Kontakt en af vores Renta specialister for en uforpligtende snak om, hvordan emissionsfrit materiel kan gavne dit projekt.

 

ESG-Profil: engageret i miljø, social ansvarlighed og sund ledelse

Renta stræber konstant efter at forbedre vores ESG-profil (Environmental, Social, and Governance). Vi er dedikerede til at minimere vores miljøpåvirkning og fremme bæredygtige praksisser på tværs af vores forretning. Vores CSR-strategi går hånd-i-hånd med vores ESG-mål, idet vi kontinuerligt evaluerer og optimerer vores processer for at opnå større miljømæssig bæredygtighed.

 

Investering i fremtiden: el, batteri og HVO-materiel

Vi fortsætter med at investere i el, batteri og HVO-materiel, men vi erkender også vigtigheden af samarbejde og branchens bredere engagement i at opnå fælles ESG-mål. Vores døre står altid åbne for dialog og samarbejde med interessenter, der deler vores vision om en mere bæredygtig fremtid.

 

ESG-løfte: Positiv indflydelse på vores verden

Hos Renta er ESG ikke blot en forpligtelse, det er et løfte om at drive forandring og skabe positiv indflydelse på vores verden. Kontakt en af vores salgskonsulenter for at lære mere om vores ESG-initiativer og hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.078